#nouw30daychallenge

Hello there

Det er nok en overskrift i har set en del til, de seneste par dage. Nouw afholder denne konkurrence for os bloggere, for at give os muligheden for at udfordre os selv, lære vores niche at kende, og for at blive endnu mere professionelle. Denne konkurrence vil jeg selvfølgelig gerne være en del af, for netop at se hvad jeg kan opnå med disse 30 dage med blogging, og se om jeg kan blive den heldige vinder, af en tur til Paris for 2.

Paris står i forvejen på min liste, over steder jeg gerne vil opleve i 2018, så det ville være fantastisk, hvis jeg kunne få mulighed for at opleve byen, gennem denne konkurrence/udfordring.

Nedenfor vil jeg kort forklare, hvad jeg håber at opnå med disse 30 dage, mine mål og lidt om, hvad i kan regne med at læse om.

- Jeg håber på at kunne inspirerer jer utrolig meget, idet der 30 dage i streg, vil være et nyt indlæg her på bloggen

- Jeg håber at der vil komme en masse nye faste læsere til, som kan blive en del af vores lille familie her på min blog.

- Jeg håber på at jeg kan skabe en masse trafik, ved at være så aktiv

- Jeg håber jeg kan lære jer bedre at kende, ved at dele så meget. Derved håber jeg at jeg på en eller anden måde, kan få lidt ud af jer også, så jeg på samme måde som i føler i kender mig, kan føle jeg kender jer <3


Det i kan regne med at læse om er:

Lidt om billede redigering
Mad opskrifter
Outfit billeder
Fashion kollager
Rejse planer 2018
Bolig indretning
Billeder der inspirerer mig
osv.

Skriv meget gerne til mig her, på Instagram (Mettehogh) eller på mail (Mettehogh@hotmail.com), hvis i har nogle ønsker til specielle indlæg, i gerne vil læse, så vil jeg meget gerne se, om jeg kan opfylde jeres ønske.

Jeg håber i vil følge med de næste 30 dage, og synes det er en lige så god ide, som jeg.
Jeg glæder mig til at opdaterer jer, og forhåbentlig inspirerer jer en masse!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

johanneappel
johanneappel,

Jeg glæder mig til at følge med i denne challenge. Det bliver spændende! 😊

nouw.com/johanneappel

Instagram @mettehogh