NOUW X CND SUMMER NAIL TREATMENT EVENT

Hello there

Lad os lige snakke lidt om det gode vejr, til at starte med. Sådan synes jeg faktisk mine seneste indlæg er startet, haha. Men vejret bliver jo bedre og bedre! Det samme gør mit humør. Jeg elsker simpelthen det sommer vejr der er på vej. Det er ingen hemmelighed, at mit humør hænger MEGET sammen med vejret. Derfor har jeg nydt endnu mere, at have rejst så meget som jeg har på det seneste. Jeg nyder at vågne op til sol og varme HVER DAG! Der går heller ikke mere end 1 uge, før jeg smutter igen, men det skal i nok høre mere om. Det er nemlig en helt anden, og lidt længere historie. Men der er bare en speciel charme, over det danske sommervejr!

I går aftes, var jeg inviteret til det hyggeligste event, med Nouw, og DND danmark. Eventet var en form for summer nail treatment. Søde Mathilde fra CND, fortalte alt hvad vi skulle vide om sunde og stærke hænder og negle. Hvordan vi skal pleje hænder, negle samt neglebånd. Hvordan man ligger den perfekte neglelak, og hvad man bør gøre inden man ligger sin lak. Der var alt fra, vandbad, scrub og hånd maske. Det var den helst store selvforkælelse. Ikke nok med det, så blev eventet afholdt på Salling Rooftop, og vi var så heldige med vejret. Så der sad jeg iført en gul sommerkjole, i solnedgang og lakerede mine negle, mens jeg nød et glas rosé vin. Så kunne det altså ikke blive meget bedre!

Jennifer som arbejder for Nouw, men samtidig er en af mine gode veninder, havde simpelthen gjort det så godt. Der var blevet gjort så meget ud af det. De havde sørget for, at vi skulle have en brunch tallerken til aftensmad. Så lækkert! Alle elsker brunch, og det er så hyggeligt at spise sammen, da man sidder lidt og nipper af det, over længere tid. Virkelig en god ide!

Det var en super hyggelig aften!

Må i få en dejlig dag, og nyde det gode vejr!

Kisses M

Kjole, NA-KD her / Strik, Gina Tricot (udgået) / Sko, Bianco (udgået) / Hat, Bronté / Smykker, Maanesten

Synes godt om

Kommentarer

jennifergeertsen
jennifergeertsen,
Du så smuk altså! Tak for en skøn aften minsakt <3
nouw.com/jennifergeertsen
Mettehogh
Mettehogh,
Tak for i går mussi, så hyggeligt at se dig igen! <3
nouw.com/mettehogh
Thefashiondove
Thefashiondove,
Hvor ser det bare hyggeligt ud! <3
nouw.com/thefashiondove
frurosendahl
frurosendahl,
Det er også bare fantastiskt med vejret! ♥ og sikke nogle skønne billeder, det ser virkelig hyggeligt ud!
nouw.com/frurosendahl

Instagram @mettehogh