NEW DESTINATION - NEW ADVENTURES

Hello there

Lige nu sidder jeg på altanen med den dejligste udsigt, iført min bikini, og nyder solen, og de 26 graders varme vi har i dag. Jeg tror slet ikke jeg har fået fortalt jer, at jeg skulle afsted mod varmen igen, hvorfor, og hvorhen. Igår fløj jeg mod Kreta, nærmere Chrania. Det er et sted jeg har besøgt før med min familie, men det er 10 år siden, så det er meget begrænset, hvor meget jeg kan huske herfra. Grunden til jeg er her nu, kan i måske gætte? Det er samme grund som de fleste af mine tideligere rejser i år. Min veninde Sara som i efterhånden ved, er rejseleder, og befandt sig på Fuerteventura i vinter halvåret, er nu rykket til Kreta, og skal være her helt indtil slut oktober. Vi aftalte allerede på Fuerteventura, at jeg skulle komme og besøge hende her på Kreta, da hun har fødselsdag mens hun er her (d. 17 Maj, altså på torsdag). Måske kan i huske fra sidste år, at jeg går en del op i fødselsdage? Det gælder ikke kun min egen, men også folk jeg har tæt på mig. Jeg vil gerne have at hun skulle fejres af nogle hjemmefra, og eftersom jeg kan arbejde over alt, så længe jeg har min computer med mig, var det oplagt at tage turen herned. Jeg ankom i går aftes kl. 21.00, hvor Sara og to af hendes kollegaer kom og hentede mig i lufthavnen, vi tog direkte ind til den lokale by, for at mødes med alle de andre guider. Det er simpelthen så hyggeligt, at få lov at møde dem, og lære dem alle at kende. Jeg bliver her i 14 dage, denne gang, så må vi se om jeg kan få presset endnu en tur ind i kalenderen, inden jeg flytter til København til September. Det er fordelen ved at Sara er guide, at jeg kan få lov at rejse en del, for at besøge hende, på den måde går der heller ikke for lang tid, mellem vi ser hinanden.

Sara har allerede lagt en del planer, for hvad jeg skal opleve mens jeg er her. Jeg tror uden at lyve, at jeg kan sige hun har været her over 25 gange i sit liv, så hun kender stedet som sin egen bukselomme, haha. Jeg ved på onsdag skal vi på en udflugt til Samaria kløften, som er en 17 kilometers rute i en kløft, hvor over 4 af kilometerne er ned at trapper. Det skulle være den smukkeste oplevelse, med en masse smukke udkigsposter. Det glæder jeg mig utrolig meget til at opleve. Jeg skal selvfølglig nok dele nogle billeder derfra, så i også kan se hvad vi laver, mens jeg er her.

Er der noget bestemt i gerne vil se, mens jeg er her? Outfit indlæg, hvad tager jeg med på stranden, mine bedste sol produkter, etc? Let me know, jeg vil meget gerne lave det i vil læse.

Nu tror jeg, at jeg vil hoppe i noget tøj, og smutte ud for at få en kop kaffe med Sara.

Må i have en dejlig dag.

  • Travel

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh