NEMME OG SUNDE BROCCOLIBOLLER

Food

Hello there

Som mange af jer måske har bemærket, er jeg begyndt at lave utrolig meget mad herhjemme. Jeg har altid elsket at kokkerere, og føler lidt det er mit frirum, hvor jeg bare er kreativ, slapper af, og hygger mig med det.

Jeg vil utrolig gerne, som mange andre, spise sundt og varieret, men ofte føler jeg det er svært at finde alternativer til mange standard ting som morgenboller, og hverdagsretter.

Igår kastede jeg mig ud i nogle broccoliboller, som jeg aldrig hverken har smagt eller bagt før. Jeg har altid synes de så ret sjove ud, men jeg har for at være ærlig, altid tænkt at de ikke smagte godt. Det værste for mig er, hvis sund mad smager ALT alt for sundt! Sådan lød en grøn broccolibolle i mit hoved, haha.

Men, men, men, de endte virkelig godt! De var hurtige og nemme at lave, og smagte virkelig godt! Mange af jer har været ret begejstrede for bollerne, ligesom mig! Derfor tænkte jeg at jeg ville dele opskriften med jer!DET SKAL DU BRUGE

1 helt broccolihoved (stilken kan også bruges)
3 M/L æg
1 dl mælk
1 tsk bagebulver
350-400g mel (dejen skal være klistret, og lidt tynd)
1 tsk salt
Evt. 1 spsk honning
Græskarkerner til pynt


Blend eller hak broccoli fint med en kniv, og bland det sammen med æg, mælk, salt, bagepulver og evt honning. Derefter tilføjes melen lidt af gangen. Når dejen er ensformig, skal den sættes et lunt sted i 10 minutter, med et klæde over.

Varm ovnen på 200 grader varmluft, og forbered en bagplade med bagepapir.

Form bollerne, og placer dem på bagepladen. Derefter drysses de med græskarkerne (eller en anden form for frø eller kerner). Der bliver ca 8 boller

Bag boller i 20 minutter

TADAA Så er der lækre og SUNDE morgen (eller hvornår du vil spise dem) boller

Jeg håber i bliver lige så glade for bollerne, som jeg er!

Må i have en dejlig dag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
De ser også ret lækre ud! 😊
nouw.com/itsmypassions
TheSweetAttitude
TheSweetAttitude,
Ser vildt lækre ud - og elsker en nem opskrift!
nouw.com/thesweetattitude