MY WEEK PLANS #2

Hello there

Til at starte med, ved jeg godt dette indlæg kommer ud, en dag for sent... I'm sorry.. Dagen i går var pludselig slut, uden jeg havde nået halvdelen af dagens gøremål. Kender i det?

Jeg tænkte jeg ville begynde at tage jer lidt med i løbet af ugen, og inddrage jer i mine planer, så i kan få et større indblik i, hvordan en helt almindelig uge ser ud for mig.

Vi kan starte med i dag. Jeg arbejder fra 10-18.15 i dag i butikken, hvorefter jeg skal holde et møde i butikken. Så det bliver en lang dag i butikken. Derefter smutter jeg hjem til N og hygger. N og jeg har ikke haft så meget tid sammen på det seneste, fordi vi begge har gang i ret mange ting, og så ligger vores planer altid super dårlig, så når han er hjemme, er jeg ikke, og omvendt. Så i aften har vi hyggeaften, og har bestemt os for, at gå en lang tur, og film hele aftenen. Så i aften glemmer jeg alt der hedder mails. De må svares på i morgen.

I morgen (Onsdag) har jeg fri fra arbejde. I morgen bliver en ren hygge dag! Til at starte med skal jeg ordne lidt praktiske ting derhjemme, og senere skal jeg til et møde hos Maanesten. Det er altid hyggeligt at være til møde hos dem. Det ender altid i kaffe, og e masse snak. Vi får selvfølgelig ordnet alt det praktiske samtidig, men vi hygge os altid.

Efter mødet, er planen at jeg skal ses med en meget savnet veninde. Måske vi tager et smut til aarhus, drikker lidt mere kaffe, og får skudt lidt billeder. Om aftenen skal jeg ud og spise, og i biografen med N. Det glæder jeg mig virkelig meget til, det har vi faktisk ikke gjort i snart 6 måneder... Så det bliver skønt med en lille kæreste aften.

Torsdag møder jeg på arbejde kl. 13.00 Men inden arbejde skal jeg til et MEGET spændende møde med min Agent Thorbjørn. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle jer mere om det senere hen. Jeg ved godt det er super irriterende at høre om nogle aftaler, man alligevel ikke kan høre helt færdigt. Men tro mig det er cool, hvis alt falder på plads.

Fredag skal jeg arbejde fra 10-19.15, og direkte til min veninde Maja's 20 års fødselsdag. Det bliver så dejligt med en aften med skønne piger. Jeg har ikke ses så meget med mine veninder for tiden, fordi jeg har prioriteret mit arbejde, for at få en masse ting til at falde på plads. Jeg er ved at få alt på plads nu, og begynder at få min tid tilbage nu, så det er super skønt. Jeg glæder mig virkelig til en hel aften i godt selvskab, en masse vino og timer fyldt med grin og snak.

Lørdagen står blot på arbejde i butikken, og videre hjem og arbejde på computeren. Sådan ser næsten alle mine lørdage ud, men det passer mig også helt fint! Jeg elsker mine arbejder, så ingen klagen herfra!

Søndag er den dag i ugen jeg glæder mig allermest til! Jeg skal besøge Nikoline, som lige nu er på hospitalet, og grundet det, ser jeg hende desværre ikke så meget, som jeg gerne ville.. Jeg glæder mig sådan til at se hende igen, og have en hyggelig dag med hende. Det er rigtig tiltrængt kan jeg mærke.


Det er hvad der står i min kalender for denne uge. Hvis 'Week plans' er noget i synes der fedt at læse om, så let me know, så kan jeg evt lave dem en gang om ugen, eller blot engang imellem.

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh