MY WEEKPLANS #9

Hello there

Endnu en uge er nu gået igang. Er jeg den eneste der synes tiden flyver afsted? Vi er allerede i Februar, jeg føler lige det har været jul.

Sidste uge var simpelthen så fantastisk, jeg nød hver og en dag. Den var fyldt med dejlige mennesker, drinks alt for mange dage i træk, fashionweek, dejlige københavn, og sofahygge med hjemmelavede flødeboller.

Nu er endnu en uge startet, og det er tid til, at jeg sætter mig ned, og får et overblik, over denne uges planer

MANDAG

I dag har jeg ikke nogle planer ud af huset, jeg har en del computer arbejde der skal klares, og så skal jeg havde shoppet lidt tøj hjem til ferien, så vildt der kun er 17 dage til jeg skal afsted, jeg kan slet ikke vente. Lige nu har jeg placeret mig i sofaen med min dyne iført nattøj, med min computer på skødet og en kande te. Det er det jeg nyder aller mest ved at arbejde hjemme. Jeg kan hygge rundt i nattøj dagen lang. Nogle gange kan jeg godt være træt af, at have pænt tøj og makeup på hver eneste dag. Jeg kan godt lide også at hygge rundt i jogging/nattøj.

TIRSDAG

Tirsdag morgen skal jeg til et møde med Maanesten, det er altid hyggeligt at starte dagen med dem. De er så søde. Jeg glæder mig til at tage et kig på deres fine smykker igen, måske jeg skal have valgt et par smykker jeg kan tage med på ferie. Noget jeg forbinder utrolig meget med sol, er selvfølgelig drinks og bikini, men også guld smykker. Det hører sig bare til, synes jeg.

ONSDAG

Onsdag bliver lidt ligesom i dag. Jeg har noget arbejde på computeren der skal laves, men det er heldigvis nogle spændende ting. Ved 16 tiden kommer Winnie og henter mig, hvor vi skal til et event på Hotel Viking i Sæby. Det er et Fifty shades event, så vi skal til forpræmierer på den nye fifty shades of you film, det bliver super sjovt. Dog har jeg faktisk aldrig set de andre film... Det burde jeg måske gøre, hehe. Jeg glæder mig så meget til det, jeg ved vi kommer til at få det så sjovt!

TORSDAG

Torsdag er også en hjemmedag, men senere har jeg en kaffe aftale, med en god veninde. Mon ikke også vi lige skal have skudt et par billeder. Jeg skal også have opdateret min salgsside! Jeg har 2 store sække med tøj jeg ikke burger, og meget af det er aldrig brugt, det er så skørt!! Så det kan jeg lige så godt få sat til salg, hvis nogle af jer kan få glæde af det. Jeg har også overvejet, at tage på et loppemarked, for at se om jeg ikke kan komme af med noget af det. Det fylder utrolig meget at have stående. Ville der være stemning for det. Måske Mega Kup i Aarhus?

FREDAG

Fredag skal jeg til fastelavnsfest om aftenen, med blogger pigerne fra Aarhus. Det bliver super sjovt. Det glæder jeg mig virkelig meget til, dog ved jeg ikke helt, hvad jeg skal have på endnu... Men det finder jeg nok på, i løbet af ugen, haha. Kom gerne med ideer. Det må gerne være noget man allerede har i tøjskabet, da jeg ikke tænker jeg kan nå at bestille noget!

LØRDAG

Lørdag bliver som alle andre dage, brugt på arbejde, bare ikke i samme tempo, da jeg alligevel holder en lille smule fri. Om aftenen skal vi til fødsesldag ved min bror, som bliver 25 år i dag. Jeg elsker familie fødselsdag! Det er så hyggeligt når familien er samlet! Jeg har dog ikke fundet en gave til ham endnu. Nogle ideer til manden der har alt??

SØNDAG

Søndag er som i ved, dagen hvor det handle rom at lave mindst muligt. Det eneste jeg ved jeg skal lave er, at jeg skal have ryddet op på mine værelser, som jeg forsøger at gøre hver søndag. Ellers skal jeg bare hygge og måske se et par film. Jeg hygger næsten altid på sofaen med min dyne om søndagen, det er noget af det bedste jeg ved.

Hvad byder jeres uge på, af planer?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh