MY WEEKLY OFF DAY!

Fashion

Hello there

I dag har jeg haft fri fra arbejde, men overskriften passer alligevel ikke helt. Jo, det er en off day fra butikken, men ikke off day i sig selv. Dagen er blevet brugt til praktiske ting på computeren, et møde, og tonsvis af mails.

Jeg elsker en ''hjemmedag'', hvor jeg kan få klaret alle mine ting, og samtidig kan sidde i sofaen og hygge med en kop tea. Jeg er begyndt at have en ugentlig fridag fra butikken, for at kunne nå det hele på computeren, ellers kan det ikke hænge sammen for mig.

I dag var jeg til et møde med Maanesten i Aarhus, hvilket jeg altid nyder super meget. Jeg fik valgt intet mindre en 5 nye smykker derinde fra, som jeg glæder mig meget til at vise jer. Deres nye kollektion udkommer om små 2 uger. Den skal i glæde jer til at se, den er simpelthen så fin!!

Udover mødet har jeg siddet og planlagt de næste par måneders arbejde, så jeg har styr over hvad der kommer til at ske, hvilke møder jeg skal til, og hvilket materiale jeg gerne vil lave. Jeg har også fået planlagt et par møder i næste uge, som er utrolig spændende!

Noget af det arbejde jeg har siddet med i dag, er en lille ide til december måned. December er en af mine yndlings måneder, da jeg synes den er så hyggelig. Jeg vil meget gerne forkæle jer igennem december måned, og har derfor tænk på, om jeg skulle lave en adventkalender. Sådan at der hver advent er en konkurrence, hvor i kan finde en rigtig fin præmie. Er det noget i ville synes om? I så fald, skal det foregår på bloggen eller på instagram?

Nedenfor har jeg delt dagens outfit med jer, og lidt billeder af mine nye smykker.

Må i have en dejlig aften

Kisses M


T-shirt, Zara / Halstørklæde, NA-KD her/ Jeans, Gina Tricot her / Hat, H&M her (i grå) / Ur, Marc by Marc Jcobs (MNRetailaarhus / Smykker, Maanesten her, her, her, her, her, her, her, her, her og her

Synes godt om

Kommentarer

Cecilie Jensen
,
Jeg synes du skal holde konkurrencen på din blog. Så kan du tippe om konkurrencen på din Instagram og så trække et par Instagram-følgere over på bloggen, som ellers kun er på instagram, hvor du jo startede. Desuden hader jeg instagram konkurrencer hvor man lige skal tagge alle sine veninder for at deltage. På bloggen kan du evt. sige folk skal kommentere, hvorfor de læser med på bloggen eller lignende, og så kan du samtidig bruge det til at danne et billede af, hvad folk kan lide på bloggen 😊
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak for din fine besked! Vildt fedt du har taget dig tid til at tænke over det, og tusind tak for de mange gode ideer. Jeg kan sagtens se fordelen i at trække mine følgere over på bloggen, det er rigtig godt tænkt! Jeg må i tænkeboks over hvad det bliver til. Jeg forstår godt du er træt af konkurrencer på instagram, med alt det taggeri..
Jeg håber du får en dejlig aften <3
nouw.com/mettehogh
lauraks
lauraks,
Helt enig med dig, Cecilie! 😊
nouw.com/lauraks
Mettehogh
Mettehogh,
hvor er i søde! Tusind tak!!
nouw.com/mettehogh
Blogbyea
Blogbyea,
Virkelig flot outfit - jeg er helt vild med det! <3

nouw.com/blogbyea
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! Er også selv, blevet helt vild med det ❤️
nouw.com/mettehogh