MY WEEK PLANS

Hello there

Jeg tænkte jeg lige ville tjekke ind her på bloggen, og fortælle jer lidt om mine "week plans". Lige nu sidder min mor og jeg på færgen på vej til København, for at være der til modeugen. I har før givet udtryk for, at i gerne vil se flere af disse indlæg, so here we go

MANDAG: Som jeg tidligere på ugen har fortalt, tager jeg til København i dag (Mandag). Faktisk er det ikke kun mig der tager afsted. Min mor og jeg har besluttet at lave en mor datter tur, så vi kan hygge rundt i byen, når ikke jeg skal til events, eller andet i byen. Når vi i dag kommer frem til København, skal jeg mødes med @SofiaZubair, hvor vi sammen tager til et event med Stefanel, som bliver afholdt på Kurhotel Skodsborg. Jeg glæder mig så meget til at se Skodsborg, da jeg indtil videre kun har set billeder, og det ser så lækkert ud! Sofia og jeg snakkede om at lave en lille video til hendes youtube kanal, kunne det være sjovt at se? Måske jeg skulle dele den her, når den kommer ud?

TIRSDAG: Jeg har ingen events tirsdag, men jeg har en anden aftale. Jeg skal mødes med den dygtige fotograf Mathias Peldrup Gade. Ham der før har taget billeder af mig i Aarhus. Jeg glæder mig så meget til at få taget nogle nye, da han er så dygtig, og super god til at finde de pæne spots! Sidste havde vi det så sjovt sammen, så det ser jeg frem til.

ONSDAG: Jeg starter dagen med et møde med Benefit, hvor de samtidig har fået til opgave at både farve og vokse mine bryn, så lækkert! Senere tager jeg videre til et event med Ellos.dk, Babylis og Clarins, jeg er sikker på det nok skal bliver rigtig hyggeligt. Jeg glæder mig til at se hvem der kommer til de forskellige event. Senere på dagen skal min mor jeg jeg ud i Bella Centeret, for at se de nye SS18 kollektioner. Det glæder jeg mig virkelig meget til! Jeg skal også mødes med mine samarbejdspartnere Maanesten, som har en stand i Bella Centeret, som i øvrigt skulle være super smuk, med blomstervæg og gulvtæppe, cool ikke? Som planen ser ud lige nu, tager vi hjem igen onsdag aften.

TORSDAG & FREDAG: Indtil videre har jeg ingen planer disse dage, udover at ses med N og nogle veninder. Jeg tror blot jeg skal slappe af, og så småt begynde at pakke, eller for at være ærlig har jeg allerede pakket lidt, hehe. Jeg skulle nødig glemme noget!

LØRDAG: Der skal jeg have pakket de sidste ting, og dobbelt tjekket ALT, inden ferien! Første gang på egne ben, ingen til at minde mig om at huske dit og dat, haha. Velkommen til voksenlivet :// ja jeg bliver faktisk 20 på ferien, så man kan vel godt kalde mig voksen der ;)) Stor dag haha.

SØNDAG: ADIOS!! N og jeg tager til Rhodes søndag, og jeg glæder mig ekstremt meget! Det bliver så dejligt med en ferie bare os to! Så romantisk <3


Som sagt er det både min mor jeg jeg der drager mod Kbh, og vi skal være der i 3 dage, så vi skal selvfølgelig ud og have noget lækkert mad! Vi har tænkt os at spise på 42 RAW en af morgenerne, og måske få drinks på PS Bar og grill, og måske Sticks 'n' sushi en af aftenerne (seriøst vores favorit!). Har i nogle andre gode alternativer, så tager vi imod dem med kyshånd! Vi leder både efter morgenmad, frokost og aftensmads steder.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

maria egebjerg
,
Et godt frokost tip er Fars Dreng, som laver de lækreste håndmadder og vafler. Derudover er pizzaen bare bedst på mamas i kødbyen. Hvis i er ude efter eftermiddags hygge, så er Royal smushi det bedtse. Ellers er OG altid en klar favorit!