MY WEEK PLANS #5 - Event, coffee dates and some exciting plans for december

Hello there

Så blev det mandag igen. Sidste uge fik jeg desværre ikke fortalt jer om min uge. Der har været fart over heltet, og jeg har arbejdet med mig selv, på den måde, at jeg skal lære mig slev at slappe af. Det kan i læse mere om, i DETTE indlæg!!!

Nu er jeg tilbage, og klar til at fortælle jer om min uge

MANDAG:

I dag har jeg hjemme arbejdsdag, og sidder og forbereder nogle super spænende ting for december. Som jeg tideligere har nævnt for jer, vil jeg lave en adventskalender til jer i år, her på bloggen. Det kræver en del tid, koordinering, og mailen frem og tilbage, men jeg kan love jer for den bliver god! Senere i dag skal til et event med Starbuck, som jeg glæder mig til. Jeg skal hente @jennifergeertsen på Aarhus station inden evente, da hun også skal medt. Det er så længe siden jeg har set hende, så det glæder jeg mig til. Det bliver en hyggelig dag!

TIRSDAG:

Tirsdag kommer også til at blive en hjemme arbejdsdag. Jeg skal til træning med Anna (min personlige træner) kl. 08.00, så det er tideligt op, og i træningstøjet, men jeg elsker at træne med hende! Ellers skal jeg have ordnet nogle praktiske ting på computeren, og arbejde videre på advendtskalenderen. Senere på dagen skal jeg ses en med savnet veninde, der er guide på Greta, men er hjemme på visit nu! Hende har jeg ikke set siden marts måned, så jeg glæder mig sådan til at se hende, og give hende en kæmpe ''velkommen hjem, jeg har savnet dig'' krammer!

ONSDAG:

For det ikke skal være løgn, så arbejder jeg også hjemme onsdag. Måske i kan mærke, at jeg har skået ned på timerne i butikken? Det er der en særlig grund til, som jeg snart fortæller jer om. Om aftenen skal jeg til Niko's (min veninde der er på hospitalet) 22 års fødselsdag. Det bliver så dejligt at se og fejre hende.

TORSDAG:

Endnu en hjemme arbejdsdag. Jeg har en del at se til angående bloggen lige nu, som skal klares, kampanger der skal laves, og materiale der skal forberedes. Jeg ELSKER det!
Jeg nyder at sidde herhjemme, drikke te hele dagen, høre stille musik, og gå en tur med Muffer hvis jeg vil det. Det er så befriende.

FREDAG:

Fredag er den dag julelysende bliver tændt i Aarhus, så der skal jeg være inde i butikken fra 13-21. Det bliver sådan en hyggelig dag at arbejde på. Tror jeg så småt begynder at komme i julestemning, når lysende bliver tændt. Jeg elsker jul, og glæder mig til julekalender hver aften, juleslik og stearinlys fra morgen til aften!

LØRDAG:

Lørdag skal jeg ud og bowle med min familie, og min brors racer team. Til dem af jer der ikke ved det, så kører min bror racerbil. Sæsonen er nu slut, og vi skal takke af til mekanikerne. Derfor tager vi alle ud og bowler og hygger os, og takker for denne sæson. Det glæder jeg mig til. Jeg har altid elsket at bowle. Det er ikke der jeg har det største talent, men det er SÅ sjovt!

SØNDAG:

Søndag har jeg lavet til min lav-ingenting-dag. I går tilbragte jeg størstedelen af dagen under dynen, mens jeg var helt opslugt af Riverdale. Jeg er blevet helt vild med den serie, og ser et hvert pause øjeblik, som mit snit til at se lidt videre. Den er så spænende. Hvis nogle af jer leder efter ne gode serie, så vil jeg sige RIVERDALE!!


Må i få en dejlig dag.

Kisses MSynes godt om

Kommentarer

majatrier
majatrier,
Det lyder som en travl, men spændende uge😊
nouw.com/majatrier