MY TRIP TO BARCELONA WITH HUNKEMÖLLER

Travel

Hello there

Så er eventyret desværre slut. Det føles helt urealistisk, af have oplevet så meget på 24 timer. Frem og tilbage til og fra Barcelona, til event med Hunkemøller og Doutzen på en rooftop midt i Barcelona, og middag på endnu en rooftop, med de skønneste damer.

Jeg er hjemme i dejlige Aarhus igen, fyldt op i min krop med lykke.  Det har simpelthen været den skønneste rejse, med det sødeste team, det mest gennemførte event, og de sejeste damer.

Dagen (tirsdag) startede lidt hektisk, da jeg skulle mødes med en pige fra Schweitz i lufthavnen, og følges med hende til eventet. Dog var det ikke gået op for mig, at Barcelona lufthavn har flere terminaler, så det tog et godt stykke tid, før vi fandt hinanden. Vi måtte klæde om og gøre os klar på et toilet i lufthavnen, og skynde os at finde en taxi, der kunne køre os til event lokationen. Så stressende haha
Eventet blev afholdt på et meget fint og luksuriøst hotel, midt i byen, hvor vi blev vist op på deres rooftop, hvor vi blev mødt af ægte jungle stemning, champagne, pool, DJ og en masse lækkert tapas. Der manglede bestemt ikke noget.
Doutzen var der selvfølgelig også. Hun er virkelig en inspirerende kvinde, jeg synes er utrolig cool, og gør et godt stykke arbejde. Der blev selvfølgelig gået et lille modeshow i badetøjet, fra Doutzens nye kollektion. Virkelig cool kollektion, som jeg glæder mig til at bære på mine kommende rejser.
Efter showet, og et lille møde med Doutzen, var der en workshop udenfor på hotellet. Der var photobooth, negle salon, et sted man kunne få en silkekåbe med sine initialer, og en bar med en super dygtig bartender fra New York. Jungle temaet fulgte selvfølgelig med hele vejen igennem.
Middagen blev afholdt på et andet stort og fint hotel i byen, med udsigt ud over stranden og byen, simpelthen så pænt!!
Igen var det tapas der blev serveret, så lækkert, men dog kunne jeg godt havde brugt noget “større mad”. Efter en dag med en masse transport, bagende sol, lidt for meget champagne og ikke nok vand, havde jeg lidt brug for en stor portion mad haha. Men den tapas vi fik serveret, var super lækker og fancy, så jeg klagede selvfølgelig ikke.
I går morges spiste vi lækker morgenmad, 5 af os piger, og 2 fra Hunkemøller teamet, inden det var tid til at få sagt på hensyn til dem alle.

Må i have en dejlig dag
Kisses M

Gul top, Zara her / Hvide habitbukser, Asos / Blazer, NA-KD her / Sneakers, Skechers / Gul lang kjole, Dea Kudibal, her / Øreringe, Maanesten her

Trøje, Zara / Nederdel, Zara Kids / Støvler, Bianco

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
Det ser vildt lækkert ud! 😊
nouw.com/frurosendahl
Sara B
,
Dejligt at følge med i din tur. Det ser så lækkert ud!
Jeg føler mig lidt uinspireret i forhold til forårs og sommer mode. Vil du lave et indlæg med noget forskelligt inspiration? Du har sådan en flot stil!
byNat
byNat,
You look georgeous!
nouw.com/bynat