MY TOP 10 MOST LIKED INSTA PICS 2017

Fashion

Hello there

Så er det vidst på tide, at tage et lille tilbageblik over 2017, og kigge på de 10 billeder på min Instagram, som I bedst kunne lide.
Jeg elsker at se hvad i godt kan lide at se, men i overrasker også mange gange. Nogle gange er de billeder jeg synes er de aller bedste, dem som bliver likes mindst, eller når ud til mindst. Andre gange er det nogle billeder som blot er lagt som ''fylde billeder'', forstået på den måde, at jeg måske synes jeg manglede en bestemt farve i mit feed, og poster et ''tilfældigt'' billede, hvor denne farve indgår, der nærmest eksploderer. haha. Det er lidt svært at blive klog på, hvad andre synes er et godt eller dårligt billede. Men jeg fortsætter med at poste som jeg gør nu.

Jeg nyder at sidde og kigge tilbage på året der gik, det er så hyggeligt. Det føles som om 2017 har varet flere år, fordi der er sket så mange ting. Vilde ting!

En af de vildeste ting er at jeg blev student, efter 3 forfærdelige år, det kan i læse mere om HER. Derudover startede jeg bloggen, og jeg er mere end taknemmelig for at i har taget så godt imod den, og at i har lyst til at følge med i mit liv. Uden jer kunne jeg ikke lave det jeg elsker aller aller mest. Tænk jeg ikke engang har været igang et år endnu!! Det er så vildt. jeg føler jeg altid har blogget.

Derudover har dette år været fyldt med en masse ture til København, som jeg har elsket, og håber på endnu flere i 2018, og håber endna at jeg kan flytte dertil i år.

Jeg har rejst en masse, og oplevet rigtig meget, som jeg er rigtig glad for. Jeg lever for at rejse, er jeg sikker på. Der er ikke noget bdre for mig end at rejse. Jeg elsker at opleve nyder steder, se naturen i andre lande, være på udflugter, og ligge på fantastisk smukke strande! Jeg er allerede igang med at planlægge en masse rejser for i år, og har allerede styr på 2 af dem, som sker inden for de næste 3 måneder.

Året sluttede for mig af på den mest fantastiske måde, med søde piger, god mad, og dejlige minder der ikke vil glemmes lige forløbig.

Tusind tak fordi i følger med hverdag. Jeg er så taknemlig. TAK FOR JER! <3

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

carolinemattsson
Mettehogh
Mettehogh,
Itsmypassions
Itsmypassions,
Også nogle super fine billeder 😊 Men ja, det er mærkeligt med antallet af likes nogle gange 😉
nouw.com/itsmypassions
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! Ja det er meget mystisk 😊
nouw.com/mettehogh
RebekkaKreutzmann
RebekkaKreutzmann,
Det er også nogle virkelig fine billeder! 😍
nouw.com/rebekkakreutzmann