MY NEW PERSONAL TATTOO

Hello there

Så er jeg endelig tilbage i København! Det lyder skørt, men jeg føler mig virkelig ''hjemme'' her! Jeg bliver mere og mere overbevist om, at jeg skal bo her, når jeg er her. Jeg glæder mig så meget, til jeg en dag (forhåbentlig snart) flytter herover.

Jeg er herover med min kæreste i dag. Dagen i dag er blevet brugt på lidt hygge, nogle besøg hos nogle PR bureauer, og lidt dejlig frokost. Der er dog også sket noget ret vildt !!

JEG HAR FÅET EN TATTOO!!!

Det er en tatovering jeg har overvejet meget længe, men det var super spontant, at den blev lavet i dag. Jeg sagde i en joke til N, om jeg ikke skulle få den lavet i dag, og så gjorde vi det.

Tatoveringen er til ''ære'' for min veninde Nikoline. Hende har i efterhånden hørt en del om, og det er der en god grund til. Det er en af mine aller bedste veninder, som har en helt særlig plads i mit hjerte!

Som i ved, ligger Niko på hospitalet, fordi hun har fået nye lunger, som desværre ikke fungerede som de skulle. Hun er en fighter, og jeg er så stolt af hende. Niko har en tatovering magen til min nye. Den symboliserer en skytsengel, som skal passe på hende. Det samme gør min, og det er rart for mig, at vide, at jeg har hende tæt på mig hver eneste dag, når ikke jeg kan se hende så tit, som jeg gerne ville i hverdagen.

Jeg håber i synes den er lige så fin som jeg synes.
Det er i hvert fald den mest betydningsfulde tatovering jeg har.

Senere i aften skal N og jeg på Rosso Pomodoro og spiser lækker mad! Jeg har planer om at tage min nye stiletter og taske på, som jeg er ved at falde bagover af begejstring over!!

I morgen skal jeg til et super spænende event, på Royal Smushi, hvor Marie Jedig afholder et event med Oral B. Det glæder jeg mig ret meget til. Efter eventet drager vi hjem af igen, da jeg skal til et andet event i Horsens kl. 17.00, ved en blogger kollega der har et undertøj- og badetøjsmærke, OW INTIMATES. Det bliver super hyggeligt, at catche up med de jyske bloggere igen!

Må i have en dejlig aften

Kisses M

Støvler, Aldo her / Taske, Aldo her

Synes godt om

Kommentarer

Camillia
Camillia,
Virkelig flot og sød tatovering, med er sødt/godt budskab 😊
nouw.com/camillia
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! Jeg er også virkelig glad for den <3
nouw.com/mettehogh
MAJAKASTBERG
MAJAKASTBERG,
Hvor er den flot! Og hvor er du en fantastisk veninde! <3
nouw.com/majakastberg
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak, hvor er du sød!!
nouw.com/mettehogh
Frederikkehammond
Frederikkehammond,
Sikke en fin tatovering til ære for din veninde! En af mine veninder har også CB.. Jeg ønsker hende alt held og lykke!
nouw.com/frederikkehammond
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tusind tak! Det er en forfærdelig sygdom.. Tak, jeg ønsker også din veninde held og lykke <3
nouw.com/mettehogh
juliehauritz
juliehauritz,
Hvor er den fin! Og smuk tanke bag den 😊
nouw.com/juliehauritz

Instagram @mettehogh