MY NEW OFFICE + DESeNIO DISCOUNT CODE

Hello there

Som jeg har fortalt jer en lille smule om før, har jeg længe gerne ville rykke lidt om på mine værelser, for at der skal ske lidt nyt. Jeg var blevet lidt træt af den måde tingene stod på, + jeg synes mit kontor var uinspirerende at befinde sig på.

Jeg har nu endelig fået lavet mit kontor færdigt, med hjælp fra Winnie min svigerinde, som er SÅ dygtig til indretning. I kan foresten finde hendes instagram her, hvor i helt sikkert kan finde en masse inspiration til indretning!

Jeg er blevet SÅ glad for mit nye kontor, og elsker at være herinde, samtidig med, at jeg bliver så inspireret, fordi jeg har fået inkorporeret en masse billeder, af ting og personer der gør mig glade.

Jeg har altid elsket at pynte min værelse, med fine ting, og ikke mindst billeder og plakater. Inde på Desenio.dk har de alverdens fine plakater, og ikke mindst rammer. Jeg havde så svært ved at begrænse mig, fordi jeg forelskede mig i så mange forskellige plakater.

Jeg endte op med de her 3, som jeg syntes passer helt perfekt, itil mit kontor, og giver en masse spil til værelset. Jeg har valgt at placere dem på gulvet, fordi jeg synes det ser super cool og anderledes ud. Jeg elsker lag på lag trenden med billeder stående på gulvet. Og så elsker jeg den guld ramme, den gør bare et eller andet specielt !

Jeg tror de fleste af jer kender Desenio i forvejen. Hvis i står og mangler en julegave, eller blot vil forkæle jer selv, kan jeg forkæle JER med en rabatkode på hele 25%, til Desinio. Rabatkoden er ''METTEHOGH'', og gælder 12-14 december. Rabatkoden gælder alle plakater PÅNÆR "handpicked" og rammer.

Jeg har tagget plakaterne på billederne nedenfor, så i nemt kan klikke dem hjem, med 25%.

Jeg håber i får en dejlig dag

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh