MY NEW BEDROOM

Indlæg lavet i samarbejdet med, og betalt af Posterstore

Hello there

Endelig et nyt interiør indlæg fra mig! Som i ved elsker jeg at indrette, og nyder tit at rykke lidt rundt på små ting i lejligheden, for at der sker noget nyt. Inden jeg tog på ferie prøvede jeg mig lidt frem i stuen, og på mit værelse. Det endte faktisk med, at jeg fik rykket helt rundt på mit værelse, blot fordi jeg skulle have nogle nye plakater op. Det ene tog det andet, og pludselig så mit værelse helt anderledes ud, end da jeg startede! Heldigvis var det til det bedre. Jeg er helt vild med det nye look, og at der er kommet lidt mere plads rundt om sengen. Jeg synes det ser virkelig fint ud, og de nye plakater gør det utrolig sommerligt!

Alle mine nye plakater er fra Posterstore.dk, og med koden ''mette123'', kan i få 30% de næste 14 dage! Der er et hav af forskellige plakater, som vil pynte til et hvert hjem!

Jeg håber i nyder sommeren

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Katrine
,
Jeg blev simpelthen nødt til at tjekke din blog ud, efter jeg så du søgte en lejer til et 9m2 værelse til 7.500 kr/mdr.
Du sidder her med designermærker brækket ud over dig, og nu vil du gerne have dækket huslejen i din flotte, dyre lejlighed. Har dine forældre intet lært dig om økonomi?
Du skulle skamme dig. Håber så inderligt, at du bliver revet rundt i Huslejenævnet.
Mettehogh
Mettehogh,
Hej Katrine
Helt ærligt, så finder jeg din kommentar utrolig irrelevant, i forbindelse med min blog og mine personlige ejendele. Jeg udlejer et værelse , i et af de dyreste områder i København, endda i en helt nyrenoveret lejlighed, som selvfølgelig ikke er billigt at bo i. Derfor udlejer jeg et værelse, da jeg ikke har burg for hele lejligheden til mig selv. Værelset er ikke stort, men det er resten af lejligheden, som også er en del af prisen. Det her har intet at gøre med min familie, min opdragelse, eller andet. Jeg forstår ikke dit behov for at kontakte mig, hvis ikke du er interesseret i stedet. Har du mere du skal ud med, er du velkommen til at kontakte mig på mail: Mettehogh@hotmail.com. Ellers så håber jeg du fik lettet dit hjerte, og fik et smil på løben.
Rigtig god dag
Mette Høgh
nouw.com/mettehogh
kasper,
Hej, Du er ret dygtig måske du kunne tænke dig at lave et samarbejde med os?
citatplakat.dk
Dytbat
Dytbat,
Hej din bog er bare noget så spændene jeg elsker at se den og læse den jeg kan ikke lad være med hverdag at skulle gå ind og se om der kommet nye indlæg til jeg har selv startet min blog for over 1/2 år siden mener jeg og jeg synes ikke min blog er nær så smuk som din blog men jeg prøver at gøre det så godt ved at skrive om forskellige ting hverdags ting m.m. (: Knus
nouw.com/dytbat