MY ELLOS.COM FAVES AT THE MOMENT

Dette indlæg er lavet i samarbejde med, og betalt af Ellos.com

Hello there


I sidste uge shoppede jeg lidt på Ellos, da de altså bare har nogle super fine mærker på shoppen. Det er en hjemmesiden jeg faktisk har brugt i mange år efterhånden. Noget af det der er vigtigst for mig, når det kommer til online shopping er faktisk leveringstiden! Det lyder måske skørt, men når jeg bestiller noget, vil jeg gerne have det morgenen efter. Hos ellos går det virkelig hurtigt. Jeg mener det tager omkring 2-3 dage, hvilket er PERFEKT! Når men det var faktisk slet ikke det, det skulle handle om, haha.

I forbindelse med at jeg fik købt nogle styles hjem, vil jeg lige vise jer nogle af mine favoritter fra shoppen! Jeg har faktisk også en rabatkode til jer, som i slev kan bruge, hvis i shopper på Ellos.com. Den giver 30% på din dyreste ting, og yderligere 5% på UDALG, og produkter markeret med ''kampagne pris''. Koden er ''415414'', og gælder til 31/1.

Der er utrolig mange nyheder tilgængelig lige nu, så jeg vil klart anbefale at tage et gik, især nu hvor der er lidt procenter at spare via rabatkoden. Det kunne jo være der var det perfekte item, som bare skulle hjem i din garderobe ;) Who knows?

Jeg håber i finder noget lækker på shoppen, og at i blive glade for det. Måske mine favoritter kan hjælpe jer lid? Klik her for at shoppe <3

Kisses M


1. Lyserød skjorte/her. 2. Gul kjole/her. 3. Prikket top/her

1. Beige cardican/her. 2. Ternet skjorte/her. 3.. Brun top/her

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,
Åh, den lyserøde skjorte dér <3
www.venterpaavin.dk

Instagram @mettehogh