WHAT A GREAT DAY!

Fashion
Hello there


Et lille check in her fra mig på min fridag/blogdag. I dag har so far været virkelig god. Mega motiverende og jeg har hidtil nået et af mine delmål. Lad mig fortælle jer om dagen.

Dagen startede ud ret øv, igen igår kunne jeg ikke sove, og jeg kan rent ud sagt ikke magte det mere. Giv da mig for fanden noget søvn snart, undskyld mit sprog, men helt ærligt!!

Fair nok, jeg tog en ordentlig spandfuld kaffe, og gjorde mig klar. Jeg skulle til et møde i Aalborg kl. 10.00. Mødet var hos Filuca V. Min absolut YNDLINGS butik i Aalborg. Jeg har handlet der i omkring to år, og jeg kører gerne turen til Aalborg for at shoppe der. Lad mig lige få det på det rene. Butikken er meget eksklusiv, og har en masse dyre mærker, så det er ikke der jeg går ind og køber 5 ting på en gang. Hvis jeg har forelsket mig i en skjorte, jeg også kan finde i nogle butikker tættere på mig, kører jeg ALTID op til Filuca V for at købe den, fordi der VED jeg at servicen er helt i top, og jeg kender dem efterhånden rigtig godt i butikken, og jeg ved de er HELT ærlige! For mig er der ikke noget værre, end en ekspedient der fortæller hvor ih og åh så godt man ser ud i tøjet, når man tydeligt kan se, at man slet ikke ser godt ud, og eller føler mig tilpas i tøjet. Har i det ikke også sådan?

Hos Filuca V ved jeg at de er ærlige, og meget hjælpsomme med at finde nogle items, som passer til en. Det værdsætter jeg utrolig meget. Videre til mit delmål der er nået. Jeg satte mig ned for et stykke tid siden, og gjorde klart for mig selv, hvad jeg ville opnå med mine sociale medier. Der er selvfølgelig mange ting jeg vil opnå, også nogle ting der tager LANG LANG tid at opnå. MEN, en af de ting jeg gerne ville, var at få bygget nogle gode længerevarende samarbejder op, og især med butikker jeg elsker at komme i. Filuca V har stået på listen fra starten. Eftersom det er en meget eksklusiv butik, vidste jeg godt, at der skulle arbejdes hårdt, for at få et samarbejde med dem. Men i dag lykkedes det!!

Jeg havde et møde på halvanden time, og vi hyggede os så godt. Både ejeren, og hendes ansatte er så søde. Jeg er helt vild med at være i den butik, og det kommer virkelig fra hjertet. Jeg kan anbefale ALLE at tage et smut forbi butikken, lige meget hvor langt i skal køre for det. I får den bedste behandling!

Vi fik i fællesskab valgt noget tøj, der passede perfekt til mig, som vi skal bruge til vores samarbejde de næste 3 måneder. Jeg glæder mig allerede til at komme igang! Nedenfor har jeg vist billeder, at det tøj jeg endte med. Jeg er så glad og taknemmelig for deres behandling, og vores nye samarbejde! Kæmpe tak til jer <3

Alt tøjet er selvfølgelig linket på billederne, så det er nemt for jer at klikke det hjem.

Efter mødet kørte jeg tilbage til Aarhus, hvor jeg skulle træne med Anna. Så dejligt at få svedt lidt ! Altid godt at blive sparket lidt bagi, især efter sådan en lang køretur frem og tilbage fra Aalborg.

Resten af dagen skal jeg have klaret lidt praktiske ting, inden jeg skal til København i morgen. Jeg glæder mig så meget til dagen i morgen, jeg ved den helt sikkert nok skal blive god. Ellers skal jeg faktisk bare slappe af, og senere have en spraytan hos Spraytan.dk

Har i haft en god dag?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer