MY CHRISTMAS WISHES 2018 VOL. 1.0

Hello there

Eftersom december på magiskvis pludselig er skudt igang, er det også på tide at vise jer, hvad der står på dette års jule ønskeliste hos mig. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er december. December er uden tvivl min yndlings månede på hele året. Det er måneden hvor alle smiler lidt mere, hjælper lidt flere, og viser deres kærlighed endnu mere. Det er måneden hvor alle mennesker bare hygger sig mere end normalt. Det elsker jeg. Det er ingen hemmelighed, at jeg er lidt af en hygge mus, så en hel måned med hygge, er lige noget for mig. Nu hvor jeg arbejder på mit hjemmekontor, elsker jeg, at have en kalenderlys, at kunne tænde hverdag, og kigge beundrende på, helt frem til jul. Jeg må da være ærlig at sige, at jeg ikke har fået pyntet til jul endnu, og min juledekoration består af et stort kalender lys, der står på en glasfad. Lidt en flad dekoration, men hvad fanden! Jeg kom hjem 1,5 dag før december, så det stod altså ikke i første række..

Nå men tilbage til sagen! Min ønskeliste står allerede klar til i år. Jeg har nærmest den samme året rundt, med et par tilføjelser hver sæson. Jeg ønsker mig stadig flytte hjemmefra ting, for at være helt klar til den tid. Jeg har derfor ikke sat samme ting på som sidste år, men det ønsker jeg mig selvfølgelig stadig. I kan se sidste års ønskeliste her.

Jeg er endnu ikke gået igang med at købe gaver, men jeg føler stadig der er god tid. Jeg er dog begyndt at planlægge, hvad mine nærmeste skal have af mig i år. Jeg elsker både at købe gaver, men ikke mindst at pakke dem ind. For mig er indpakningen virkelig vigtigt, da en god indpakning for mig, kan gøre selve gaven bedre. Det lyder måske lidt fjollet, men sådan er det altså. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal pakke ind i år, men jeg har da nogle små ideer, med nogle grankogler, lidt glimmer, og nogle sukkerstænger

Alle produkterne er selvfølgelig linket på billedet, så i nemt kan klikke jer ind på dem

Må i have en dejlig 3 december

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Inkognito_femininum
Inkognito_femininum,
Itsmypassions
Itsmypassions,
Sættet fra Love Stories er så smukt! <3
nouw.com/itsmypassions