MORNING ENERGY SMOOTHIEBOWL

Hello there

Så blev det søndag, hvilket er en af mine yndlingsdage, på hele ugen. Der er en bestemt ro over søndag. Søndag er den morgen, hvor min familie ofte spiser morgenmad sammen, og hygger rundt om bordet. Jeg har før nævnt, at vi i min familie er ret travle, så det er desværre ikke så tit, vi spiser morgenmad og frokost sammen. Om søndagen arbejder min far, og det samme gør jeg selvfølgelig også (as always), så der spiser vi morgenmad sammen, inden dagen for alvor går i gang, det nyder jeg utrolig meget. Jeg elsker at sidde rundt om bordet, med min familie. Der bliver hygget så enormt meget, og man kommer til at snakke om ting, man normalt ikke vil havde snakket om, sådan har jeg det i hvert fald.

I dag vil jeg dele en morgenmads opskrift med jer. Jeg er helt vild med smoothies, og derfor også smoothiebowls. I går aftes eksperimenterede jeg lidt med en Greenie, og den blev så lækker. Derfor var det oplagt, at lave det som min morgenmad i dag. Det er super nemt at lave, plus det er utrolig sundt!

Det du skal bruge:
3 kugler frossen spinat
3 kugler frossen grønkål
1/2 banan
1/2 avocado
1/2 citron
Et lille æble
Et lille stykke ingefær
Lidt vand

Til topping kan man bruge lige præcis det man vil, det er kun fantasien der sætter græser! Jeg bruger ofte noget at det der allerede er i min smoohiebowl, fordi det ofte er noget tilbage. Derudover bruger jeg lidt frø, noget granola, og nogle gange nogle goji bær! Det synes jeg er super lækekrt!

Denne opskrift kan jeg varmt anbefale! I skal ikke lade jer skræmme væk ad spinaten og grønkålen, det smager rigtig lækkert, og faktisk er den også lidt sød i smagen. Mmm

Må i have en dejlig søndag!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Emily
,

Kan du måske lave et indlæg med en opskrift på en sund granola/mysli?

Instagram @mettehogh