MINIFERIE I AARHUS - FAMILIETID, AFSTRESSNING, SURPRISE FOR MIN BEDSTE VEN, PHOTOSHOOT

Hello there

Så er jeg tilbage på Frederiksberg igen, efter 2 dejlige uger i Aarhus. Tiden er simpelthen fløjet afsted, men det er vel et tegn på, at det har været nogle dejlige uger, ikke? Det har været så dejligt, at se min familie, have lidt tid udenfor byen, og catche up med de gamle venner i Jylland! Jeg kunne mærke, det var lige hvad jeg havde brug for.

Jeg var en lille smule stresset med arbejde, fordi der var nogle ting jeg gerne ville nå, men jeg kunne aldrig helt komme til bunds i mine to do lister.. Derfor besluttede jeg mig for, at trække stikket, og tage turen til Jylland, for at få arbejdet i ro og mag, samtidig med, at jeg havde min familie omkring mig! Det var rart.

Jeg kom fuldstændig igennem alt det arbejde der var planlagt, og endda mere til. Så skønt! Det er som om, at jeg koncentrerer mig meget bedre hjemme ved mine forældre, end her i København. Der er bare en helt speciel ro ude på landet, hvor mine forældre bor! Det tror jeg, at jeg skal blive bedre til at udnytte, i lidt stressede perioder.

Jeg har selvfølgelig også lavet andet, end kun at arbejde. Ellers vil det ikke være en miniferie ;)) Jeg har hygget helt sindsygt meget, set mine gamle venner igen, spist helt vanvittig meget god mad, drukket vin til den gode side, skudt en masse content, og hygget virkelig meget med min familie.

Der var også en aften, hvor jeg havde lavet en surprise til min bedste ven, der havde haft fødselsdag, mens jeg ikke var hjemme til at fejre ham. Jeg vil gerne nå at fejre ham, mens jeg var hjemme i Aarhus, og have lidt kvalitetstid med ham igen. Det er jo desværre ikke så tit vi kan ses, men så værdsætter man det også mere, når det så sker. Derfor vil jeg også gerne gøre lidt ekstra ud af, at fejre ham ordentligt. Jeg havde sagt til ham, at han skulle være klar på et bestemt tidspunkt, på en bestemt dag, og så skulle jeg nok stå for resten. Jeg havde arrangeret at vi skulle ind og spise på Restaurant Basso, hvor vi skulle have 13 retters menu, + vin menu. Jeg havde aldrig selv været der, men jeg havde hørt en masse godt om stedet, så jeg tænkte det ikke kunne gå helt galt. Det gjorde det bestemt heller ikke. Alt var så skønt og lækkert! Roland blev ret overrasket, og tilfreds med mit valg af spisested, og vi havde en virkelig god aften, med det lækreste mad, og den bedste betjening!! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg spiser derinde. Hvis i endnu ikke har været der, kan jeg klart anbefale jer at tage derind. i kan læse mere på deres hjemmeside her.

Jeg har også været på diverse photoshoots med min mor. Hun er blevet ret god til at spotte locations, så vi havde en god liste med pæne steder at gå udfra, til mine outfits.

Nedenfor har jeg samlet en helt masse billeder, fra mine uger i Aarhus

Må i have en dejlig weekend

Kisses M

Det sorte outfit er fra To Be Wanderlust. Short, her / T-shirt, her

Link til bestilling hos Basse HER

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Flotte billeder søde <3
nouw.com/kerintobanelli
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak, det er jeg rigtig glad for du synes!❤️
nouw.com/mettehogh
Itsmypassions
Itsmypassions,
Ser ud til at have været hyggeligt! 😊
nouw.com/itsmypassions