MINE YNDLINGS SMYKKER, SOM JEG MENER ALLE BURDE EJE!

Hello there

I dag kommer det til at handle om mine yndlings smykker. Jeg har fået en del forespørgsler på mine smykker. Jeg er som person, en der altid går med smykker, og har faktisk igennem tiden, fået bygget min smykke kollektion ret stor. Mange af mine smykker, har jeg fået i gave, af personer jeg har kær. Jeg vil i dette indlæg pose nogle billeder af de smykker jeg bruger mest, og fortælle hvor de er fra, og hvornår jeg har erhvervet mig dem. Jeg håber i finder det interessant.

Kisses M

Skjoldringen fra Line og Jo er en af de ringe jeg har på hver eneste dag! Jeg havde kigget på den i 3-4 år, før jeg erhvervede mig den. Jeg var så heldig at finde den på trendsales til 800kr, og slog til med det samme!

Flet ringen fra Jane Kønig har jeg været så heldig, at få af nogle af mine bedste venner og veninder i 19 år fødselsdags gave. Den betyder rigtig meget for mig, og bringer gode minder frem, når jeg kigger på den!

Bladringen fra Line og Jo har en rigtig stor betydning for mig. Jeg fik den til min 18 år fødselsdag, af min onkel og hans kæreste. Jeg fik også armbåndet der passer til, som er i collagen nederst i indlægget.

Dyrberg/Kern øreringene har jeg fået af min kæreste til min 18 års! Det er det første smykke jeg fik af ham, så de betyder selvfølgelig super meget for mig! For det ikke skal være løgn, går jeg med den hver dag, og tror aldrig jeg bliver trætte af dem.


Bladringen fra Jane Kønig er en af de første Jane Kønig ringe jeg købte. Jane Kønig er en af de mærker, jeg altid vil købe smykker fra. Jeg er helt vild med hende design, og har efterhånden fået anskaffet mig en del af hendes smykker!

Sølv ring var Line og Jo: Denne her ring har jeg faktisk også fået af min dejlige kæreste! Den fik jeg til jul af ham, og jeg havde fakisk også ønsket mig den, specielt af ham, så det var så dejligt, at han endte med at købe den!

V Ringen fra Jane Kønig er der faktisk en lidt sjov historie bagved. Jeg købte den selv da jeg gik på efterskole, og tabte den til en fest, og var så uheldig, at der var en der trådte på den.. Derfor var jeg så heldig, at jeg fik en ny af mine forældre i julegave i 2015, og den er stadig intakt, haha.


Boas Copenhagen halskæden er også en gave, jeg har fået af min dejlige kæreste i 19 år fødselsdagsgave. Han er rigtig god til at give mig smykker i gave. Jeg elsker simpelthen at få smykker i gave, da jeg synes det er så personlig en gave, og man bruger dem i så mange år, og derved kan se tilbage på dem.


Mit Valentino rockstud armbånd (rødt er udsolgt, men lyserød er her), har jeg været så heldig, at få af mine brødre, og deres kærester i 19 års fødselsdagsgave. Jeg havde kigget på dette så længe, og hver gang jeg så det i en butik, skulle jeg altid prøve det! haha. Jeg var så forelsket i det. Da jeg fik det af dem i fødselsdagsgave, blev jeg virkelig overvældet, da jeg faktisk ikke havde regnet med det, da det er et rigtig dyrt armbånd. Der havde de rigtig flottet sig, og det gjorde mig super glad! Jeg bruger ikke dette armbånd hver dag, da det er lidt mere sart, end mange andre armbånd, da det er lavet af læder.

Mit Jane Kønig skrue armbånd er endnu en gave fra min 18 års fødselsdag. Det er en gave jeg fik af mine forældre, så det har en stor plads i mit hjerte, og tænker på den dag når jeg ser på armbåndet, det er lige præcis det er jeg elsker ved smykker i gave!

Mit Hermés armbånd er det smykke jeg har, der betyder allermest for mig! Jeg havde savlet over dette armbånd i 4-5 år, men havde aldrig taget mig sammen til at købe det. Eller rettere sagt, jeg kunne ikke bestemme mig for, hvilket farve kombination jeg ville have, og så kunne jeg ikke få mig selv til at bruge så mange penge på et armbånd, selvom jeg virkelig drømte om det. Lige før jul 2016, kom mine forældre hjem fra Hamburg, og havde købt det til mig. Jeg blev så overvældet og rørt at jeg begyndte at græde! Jeg tror bare det har været mit største smykke ønske i så mange år, at jeg ikke kunne forstå at de havde købt det. Jeg har haft det på hver eneste dag siden, og det vil altid betyde utrolig meget for mig!

Da min kæreste og jeg havde været sammen i 1 år, havde han købt denne fine Valentino rockstud armbånd (Råhvid, det anden er udsolgt). Jeg er så glad for dette armbånd, da det minder mig om N, og vores forhold.

Utrolig jeg næsten har fået ale mine smykker i gaver, haha. Men det er også en super personlig gave, så det er jeg bare virkelig glad for. Min Dyrberg/Kern ur fik jeg i 18 års fødselsdagsgave af mine brødre, og deres kærester. Det har ikke været af min arm en eneste dag siden. Jeg elsker det simpelthen! Det skal lige siges, mit ur ikke er til at finde på nettet, men det er præcis det samme som på billedet, bare uden sten i kanten. Jeg er så vild med det, fordi det er så enkelt, og feminint.

Da det var valentine var Jane Kønig så sød, at sende mig denne Love tag halskæde. Jeg er så vild med tanken bag love tagget, da man selv kan sælge bogstaver eller symboler i halsæden, det synes jeg er super fin og romantisk! I Min halskæde, er der selvfølgelig et M for Mette, et N for Nicklas, og et hjerte, for at symbolisere vores kærlighed til hinanden. Både N og jeg er super vilde med halskæden, og dens betydning. Jeg er så glad for jeg har modtaget denne halskæde. Det er klart den halskæde, jeg går mest mest!

Denne horn halskæde fra Pico gav N mig i gulegave 2015, sammen med en lille ring fra Line og Jo. Jeg er så glad for denne halskæde, da jeg ikke ejer så mange guldsmykker! Jeg bruger klart denne halskæde mest om sommeren, hvor jeg har lidt kulør, men det er virkelig en lille fin halskæde.

1/ I lyserød her, rød er desværre udsolgt, 2/ I råhvid her, beige er desværre udsolgt, 3/ HER, 4/ HER,

5/ HER, 6/ HER, 7/ HER, 8/ HER, 9/ HER, 10/ HER, 11/ HER, 12/ HER, 13/ HER, 14/ HER, 15/ HER, 16/ HER

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh