MINE TATOVERINGER + FREMTIDIGE

Hello there

I dag skal det handle om noget lidt mere peronligt. Dette er et rigtig efterspurgt indlæg, og det forstår jeg faktisk godt. Det skal selvfølgelig handle om mine tatoveringer og deres betydning. Jeg har 2 tatoveringer. Jeg er virkelig vild med små fine tatoveringer til piger! Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal have flere. Jeg kommer aldrig til at have kroppen fuld af tattoos, men synes det er pænt til mig, med få små. De 2 jeg har, har jeg af en særlig grund. De har hver en betydnnig, som jeg vil fortælle jer om. Der ligger nogle detaljer bag, som jeg ikke har lyst til at åbne op om (endnu), måske en dag, men ikke idag. Selvom i ikke får detaljerne, kan i stadig få en fornemmelse af, hvad de betyder for mig, og hvorfor jeg har fået dem lavet.


PILEN

Pilen var den tatovering jeg fik først. Det er en tatovering der har en rigtig stor betydning for mig, og minder mig om at jeg kan hvad jeg vil, og at jeg er en fighter.
I 2014 gik jeg igennemen en øv periode, som tog hårdt på mig psykisk. Alt er dog i dag helt fint og godt igen! Jeg vil ikke komme nærmere ind på denne periode i dette indlæg.
Jeg faldt over pilen på nettet, og læste en masse om betydningen af den. Pilens betydning er at man kan hvad man vil, hvis man kæmper for det, og ikke mindst at man skal tro på sig selv. Hvis pilen peger til højre, som min gør, er det et tegn på beskyttelse.
Jeg bestemte mig i 2014 for, at når jeg blev 18 år, ville jeg få lavet denne tatovering. Pilen skulle minde mig om, at jeg kan klare hvad som helst. Det er ikke alle ting her i livet der er lige sjove, men på den ene eller den anden måde, skal man nok komme igennem det, - det er årsagen til denne tatovering.

GO LIVE

Min go live tatovering fik jeg lavet i Maj 2016. Den betyder for mig, at jeg skal huske at leve mit liv, da jeg højst sandsynligt kun lever 1 gang, og man aldrig ved hvor længe. Den minder mig om, at jeg skal følge mit hjerte, og gøre hvad JEG vil, ikke hvad andre mener jeg skal gøre.
Uden at lyde for klicheagtig, var den med til at få mig overbevist om, at jeg skulle starte en blog, fordi det inderst inde var det JEG ville, og havde gået med tanken om i flere år. Man kan sige, at jeg kun har vundet, ved at tage det spring.

FREMTIDIGE TATOVERINGER

Fremtidige tatoveringer hører sig selvfølgelig også til i dette indlæg. Som sagt vil jeg gerne have flere tatoveringer.
Det behøver ikke nødvenigvis være nogle der har den store betydning for mig, men blot nogle små fine tatoveringer, som jeg mener vil pynte på min krop.

ROMERTAL: Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have min fødselsdato i romertal på min underarm (der hvor knækket er til overarmen). Jeg har tænkt over denne tatovering i over 1 år nu, og har endnu ikke fået den lavet, af den ene årsag, at jeg bliver nødt til at være 100% sikker på, at det er den rigtige for mig

PALMEN: Som i nok alle sammen ved, ELSKER jeg palmer! Jeg har en lille ide om, at jeg rigtig godt kunne tænke mig en palme på ryggen, på bagsiden af mine ribben, ved bh kanten. Håber i forstår hvad jeg mener, haha. Det er lidt svært at forklare. Men palmen er som sagt en ting jeg virkelig elsker, og som gør mig så glad! Jeg vil elske at bo et sted hvor der var palmer, men når det ikke er muligt, er en lille palme tatovering det tættetse jeg kommer på en ægte. Jeg er endnu ikke sikker på, om det er en tatovering jeg får lavet, men synes i hvert fald det er en super fin en.

EN FJER PÅ LÅRET: Denne tatovering har jeg faktisk haft i tankerne lige siden jeg fik lavet min pil i 2015. Jeg er som med palmen, slet ikke sikker på, om jeg nogensinde får den lavet, men synes det er en super fin tatovering, jeg er blot i tvivl, om den passer til min krop.
Hvis jeg en dag skal have den lavet, skal det være en fjer på omkring 10 cm, der bøjer sig. Den skal placeres på min venstre lår, øverst oppe.


Jeg håber i har fundet dette indlæg interessant, og i er blevet lidt klogere på mig som person, og ikke mindst min tanker om mine nuværende og fremtidige tatoveringer.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer