Mine studentergilde ønsker

Hello there

Som i ved bliver jeg (forhåbentlig) student til sommer, og jeg ved i er glade for at se ønskelister. Derfor er det oplagt for mig, at dele lidt af mine ønsker, til mit studentergilde. I kan både få ideer til hvad i selv kan ønske jer, og hvad man kan give, hvis i skal til et gilde.

For i ikke falder helt baglæns, vil jeg lige informere jer om, at jeg SLET ikke regner med, at få alle de her ting. Jeg er godt klar over, at mange af mine ønsker er i den MEGET dyre ende, men det skal siges, at denne ønskeliste er ligeså meget til mig selv, som til mine gæster. Jeg har før delt mange af mine ønsker med jer, og vil derfor ikke nævne de samme ting igen og igen, da det kan blive ret kedeligt for jer. Derfor vil jeg linke til mine andre indlæg, hvor mine ønsker står i. De kommer her: HER, HER og HER

Som sagt har jeg nævnt mange af mine ønsker før, så derfor er det lidt de dyre, der kommer i dette indlæg, i'm sorry..

Jeg ønsker mig selvfølgelig og noget makeup, som ikke er så dyrt, men det har jeg ikke med her, det er blot nogle MAC læbestifter, liplinere og øjenskygger.

Jeg ønsker mig også en helt masse ting, til at flytte hjemmefra. Hvis i vil have en collage, med flytte hjemmefra ting, så sig endelig til. Eller blot mine andre ønsker, som er i den lidt mere billige ende. Så vil jeg gerne lave det til jer

Jeg håber i kan bruge denne ønskeliste til noget.

Kisses M

Valentino rockstud HER, heels Sony A5100 HER

Valentino rockstud stiletter:
Disse stiletter jeg har savlet over i snart 4 år.. Jeg synes de er helt igennem fantastiske. Jeg mangler virkelig (ifølge mig selv) stiletter, som er lidt finere, som kan bruges til arrangementer, og store begivenheder, og her ville de her være perfekte!

Sony A5000:
Som i ved elsker jeg at tage billeder, til at uploade her på bloggen, og på min instagram. Lige nu har jeg en Canon 700D, som er et super godt kamera, men også virkelig stort kamera. Jeg har som regel altid mit kamera med mig, så jeg altid kan skyde outfit billeder, eller billeder af noget pænt, jeg møder på min vej.
Dette kamera har jeg fået anbefalt af en anden blogger, og nu har jeg læst en del om det, og det virker som et kamera der er super godt, til at have med over alt.

Ysl large college monogram bag HER, Gianvito Rossi plexi leather pumps HER

YSL large college monogram bag:
Endnu en taske til samlingen. Jeg er en sucker for tasker, jeg ved det.. Men jeg kan impelthen ikke styre det. Den her taske har jeg også kigget på i mange år, men tror det, der har holdt mig tilbage, er for det første prisen, og for det andet farven. Jeg vil helst ikke have så mange sorte tasker, derfor er der nogle tasker jeg har prioriteret før denne.

Gianvito Rossi plexi leathernecks pumps:
De her sko har jeg faktisk en lidt sjov historie om. Jeg har set de her sko så mange gange, og har altid synes de var SÅ ubeskriveligt grimme. Synes virkelig de lignede en falsk plastik sko, og det var jeg ikke fan af, især ikke når man ser prisen.
I sidste uge så jeg Sandra Willer havde købt dem, og da hun viste billeder med dem på, var jeg helt solgt! De var så smukke på. De gennemsigte kan man ikke se når skoen er på, så det ligner en lille bitte fin feminin sko! Jeg må eje de her sko en dag! Håber jeg bliver inviteret til noget stort, så jeg kan forsvare at købe de her sko en dag i fremtiden!

Gucci iPhone cover HER, Gucci kortholder HER

Gucci iphone cover:
Som i ved har jeg en svaghed for Gucci, og det erkender jeg gerne! Det er bare 'MIT' mærke, det er som skabt til mig, haha. Da jeg så det her cover, røg det direkte ind på min ønske liste! Er det ikke det pæneste cover? Det er så fin og pænt, og vil passe perfekt til min iphone, som pt har et gammelt og slit cover på.. Det går jo ikke.

Gucci kortholder:
Jeg har ledt efter en lille pung i snart 5-6 år, og har aldrig fundet den rigtige. Jeg vil meget gerne have en lille pung, der skal stadig være plads til meget, og den skal være pæn. Det har jeg erfaret, at det er MEGET svært at finde. Derfor er jeg gået over i en anden boldgade. Jeg har fundet en kortholder, fordi det i bund og grund, er det eneste jeg har brug for. Jeg har utrolig mange kort, og bruger ALDRIG kontanter. Denne Gucci kortholder MÅ jeg bare eje. Den gule farve er så lækker, og minder slet ikke om noget andet jeg ejer.

Nuit Et Linette horn halskæde HER, Hermes armbånd HER (udsolgt i beige, linket er til et gult)

Nuet Et Linette horn halskæde:
Da N og jeg var i London i December, var vi i københavn dagen inden, hvor jeg prøvede denne fine halskæde, som jeg har haft på min ønskeliste lige siden. Jeg synes simpelthen den er så fin, og enkelt, og vil samtidig gøre meget til et enkelt outfit.

Hermes armbånd:
Som i ved har jeg et Hermes armbånd i guld og orange, og er helt vild med det. Jeg har det om min arm hver evig eneste dag. Jeg fandt faktisk det sølv og beige før det orange, og har ikke været i tvivl om, at jeg godt kunne tænke mig dem begge. Jeg synes det kunne være så fint at have et at skrifte med.

Synes godt om

Kommentarer