MINE SOMMERFERIE PLANER

Hello there

Nu hvor sommerferien er startet, tænke jeg at det er på sin plads, at fortælle jer om mine sommerferie planer. Som i ved er min familie og jeg altid i italien ved Gardasøen, og det skal vi traditionstro også i år. Men, men, men, der sker en del mere i år!

Som planerne er lige nu, tager N's familie og jeg afsted til tyskland allerede på tirsdag (d. 4), hvor vi skal ned og hygge os i en super hyggelig Tysk by, Magdeburg. Der skal vi være til torsdag, hvorefter vi drager mod racerbanen Oschersleben, hvor N skal køre løb. På banen mødes vi med mine forældre, som også skal se løbet. Det glæder jeg mig super meget til! Det er så længe siden jeg har set ham køre, og jeg savner at være på banerne, og se alt det race jeg kan på en weekend! Faktisk er det det første løb jeg skal se i år, det er næsten for dårligt ;) Men i hvert fald bliver det så dejligt at komme tilbage og se lidt race igen.

Derefter tager N og jeg videre til Milano, og er der i 4 dage, hvor vi bare skal kærestehygge og se den smukke by. Milano er en af de byer, der er øverst på listen, over storbyer jeg gerne vil opleve, og især med N! Jeg glæder mig så meget til den lille kæreste tur.

Efter Milano kører vi videre til Gardasøen, hvor vi mødes på den sædvandlige campingplads med mine forældre. Vi skal bo på campingpladsen i 14 dage, og jeg glæder mig sådan til at komme ''hjem'', jeg føler næsten den campingplads er mit andet hjem! N er med os på campingpladsen i en uge, og så smutter han til Tyskland igen, for at teste, men han kommer højstsandsynligt tilbage til os igen efter.

Når vi så kommer helt hjem igen, går der ikke mere end 2 uger, før N og jeg tager til Rhodos! Det er faktisk vores aller første ferie alene, trods vi har været sammen i over 2 år, hehe. Det bliver så dejligt at få nogle oplevelser alene med ham. Jeg gl��der mig så meget til at opleve Rhodos, jeg har kun hørt godt om den by. Jeg synes simpelthen grækenland er sådan et romantisk sted, fordi der er så mange fine små gader, og markeder, samt lækre spisesteder!

Hvad er jeres sommerferie planer?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh