MINE FERIE PLANER FREM TIL JUL

Travel

Hello there

Som i ved holder jeg sabbat år lige nu, og har selvfølgelig fundet mig et job, som er deltid, så jeg kan prioritere min blog meget også. I dette indlæg vil jeg komme ind på mine ferieplaner indtil jul. I er meget nysgerrige omkring mine sabbatår planer, og det forstår jeg godt, men sagen er den, at jeg ikke helt har en plan over hvad jeg skal. Jeg vil selvfølgelig gerne rejse så meget jeg kan, og har da også nogle rejser planlagt allerede, og håber selvfølgelig flere, og måske en længere rejse også. Men læs med her, for at se hvad planerne byder på:

RHODES: Lige nu befinder jeg mig på Rhodes sammen med N, og her er fantastisk! Jeg kommer hjem igen d. 20 August, det vil sige søndag, (eller vi lander kl. 02.30, så faktisk mandag).

MONZA: 6- 11 September rejser min mandlige del af familien (Far, 2 brødre, 4 fætre, og 2 onkler) til Monza i Italien, for at se formel 1. Det er en tradition i min familie, og en rejse jeg ser utrolig meget frem til, da det er en virkelig hyggelig tur, og der plejer at være 25-30 grader!

YSTAD: D. 2-4 oktober drager N og jeg til Ystad Saltsöbad, på en lille kæreste tur. Det glæder vi os begge rigtig meget til. Ingen af os har været der før, kun set billeder, så det bliver virkelig en god tur, regner jeg med, hehe.

SPONTAN TUR MED MARIA: Min veninde Maria, som lavede denne måneds takeover, har i tankerne at tage på en afbudsrejse sammen, for at få den oplevelse sammen, og for at gøre det så billigst om overhovedet muligt. Vi vil meget gerne afsted enten i slut august eller i september, så det krydser vi fingre for vi kan. Nu må vi se med arbejde, vi skal begge have en fri uge, for at vi kan begynde at lede. Maria og jeg, har også snakket om at tage på en længere rejse, hvor vi gerne vil til Bali, så det håber jeg vi kan finde ud af, men det skal i nok høre mere om, hvis det bliver aktuelt.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer