MINE ELLOS SUMMER MUSTHAVES

Lavet i samarbejde og betalt af Ellos.com

Hello there

Som i ved kører mit hoved på fulde drøn, for at finde de helt perfekte ting, til den nye lejlighed. I går fik jeg flyttet alle mine ting fra Aarhus, og ind i lejligheden, men jeg mangler stadig en hel del, før det er hyggeligt, og før jeg kan kalde det et hjem.

Ellos.com har altid været en af mine yndlings hjemmesider, til at kigge på bolig ting. De har simpelthen det største udvalg, og deres kollektioner er i et rigtig godt prisleje, hvor de fleste kan være med. Når man flytter, og finder ud af, hvor meget man egentlig mangler, er det utrolig fedt, at kunne købe nogle virkelig pæne og stilerene ting, til en fin pris! Til det syntes jeg virkelig Ellos, kan være en god hjemmeside at benytte.

Der e lige nu kommet en helt masse sommer nyheder på hjemmesiden, som jeg er blevet utrolig vild med, og ikke mindst indspireret af, til at indrette mit hjem. Min stil er meget minimalistisk, i neutrale farver (Såsom natur farver), og hvor der er en del minder forbundet med de ting jeg har i mit hjem. Jeg har samlet nogle forskellige kollager, med nogle af mine favoritter, som jeg utrolig gerne vil have til lejligheden!

Jeg er især vild med vasketøjskurven (køb her), da den giver et råt look, blandet med lidt sommerhus stemning. Derudover er jeg rigtig vild med den lyserøde puff (køb her), hvor jeg vil ligge det beige skindtæppe (køb her) over, og placere den inde i stuen, evt med den gennemsigtige krukke (køb her) ved siden af, fyldt med nogle bomuldblomster.

Jeg kan slet ikke vente med at komme mere på plads i lejligheden, og jeg er helt sikker på, at jeg skal have bestilt nogle af de her lækre produkter dertil!

Hvad syntes i om dem? I kan finde alle deres nyheder ved at KLIKKE HER.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh