MINE DRØMME DESIGNERTASKER

Fashion

Hello there

Glædelig 15 December. Jeg synes det er så vildt, at vi allerede er halvvejs igennem december. Jeg ELSKER december, det er simpelthen den hyggeligste måned. Det er bare en helt speciel måned. Jeg nyder at hygge rundt herhjemme, mens jeg arbejder på livet løs. Ej hvor jeg elsker det.

Som i ved, har jeg en kæmpe forkærlighed for tasker, da jeg synes de giver noget helt specielt til et kedeligt outfit. I har før givet udtryk for, at i finder det meget interessant, at høre lidt mere, om de tasker jeg drømmer om. Derfor har jeg samlet 8 tasker, jeg rigtig godt kunne tænke mig en dag. Jeg har allerede et særligt kig på 2 af taskerne, den ene er selvfølgelig den røde gucci taske, som jeg har været skrevet op til i snart 3 måneder... Jeg har så småt opgivet den, og har derfor forelsket mig i en anden.. Jeg vil ikke fortælle hvilken en det er, da jeg overvejer at købe den i næste uge, i københavn :O Meeeeeen den er dog en del af kollagen ;)
Jeg køber altid julegaver og fødselsdagsgaver til mig selv. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, jeg ved jeg får en masse fine gaver af familien, men så kan jeg få købt de desigerting jeg har savlet over, hele året. På den måde, kan jeg godt forsvare at bruge så mange penge, når det er til en ''gave'' haha.

Hvilken er jeres drømme taske?

Må i have en dejlig fredag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer