MINE 3 YNDLINGS TANNING STEDER I PLATANIAS (KRETA)

Hello there

Jeg ved mange af jer skal til Kreta til sommer, og måske nogle af jer også skal til Platanias (den by jeg altid er i)? Eller måske bare i nærheden. Derfor vil jeg i dette indlæg, skrive om 3 super lækre steder hvor man kan tanne.. Det er steder jeg selv har opholdt mig meget, de gange jeg har været på Kreta

Troulakis beach

Troulakis beach var det første sted jeg blev introduceret til. Det er den fineste lille strand! Der er en dejlig ro, og jeg kan love jer for, at strandsengene er dejlige at ligge på. Dertil er der en lille strand cafe, med den lækreste mad! De laver uden tvivl den bedste Arabian pita (Gyrus), hvilket grækkenland er super kendt for. Det er en form for narn brød, med kød, tzatziki, grøntsager og nogle gange lidt hvidløg. Det er så lækkert!! De laver også en virkelig virkelig god frisk presset appensin juice. Det er klart et anbefalelsesværdigt sted.

Cabana mare beach club

Cabana mare ringer sikkert en klokke hos jer? Det er et sted jeg har skrevet en del om, og det er der en god grund til! Det er simpelthen ren paradis. Det er det smukkeste sted man kunne tænke sig. Der er kæmpe store senge overalt, med de tykkeste madresser på, så man ligger som en drøm. Der er palmer lige meget hvor man kigger hen, en kæmpe stor smuk pool, og så smelter stedet sammen med stranden. Om morgenen, og frem til middag er der stille og roligt musik, hvor der omkring eftermiddags tid, kommer en DJ, som får sat lidt mere gang i musikken og stemningen! Derudover er der en sushi bar, hvor japanske sushi kokke, står og laver sushien mens man kan kigge på. Der er selvfølgelig også en almindelig bar, hvor man kan få noget at drikke og spise. Generelt er deres mad og drikke super lækkert!

Bikini underdel / Bikini overdel / Kjole udsolgt.

Costa Costa beach resort

Det sidste sted, er også det nyeste sted for mig. Det var et sted vi befandt os en del den sidste uge, af min seneste ferie. Det ligger lige ved siden af Cabana mare, men er helt anderledes. Der er ingen DJ, eller noget form for fest, men ren afslapning, og selvføægelig også lidt musik i højtalern. Der er heller ingen pool, men det smelter igen sammen med stranden, så det er slet ikke nødvendigt. Der er den roligste stemning, og så fredeligt! Det er virkelig et dejligt sted. På stranden er der de fineste senge, med slør over. Simpelthen så romantisk!

Jeg håber i kan bruge dette indlæg, hvis i selv skal på ferie til Platanias, eller kender nogle der skal

Må i have en dejlig mandag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh