MINE 2 NYE TATOVERINGER, + DERES BETYDNINGER

Hello there

Som mange af jer så på min Instagram story i sidste uge, fik jeg lavet 2 tatoveringer den sidste dag på Fuerteventura. Jeg har endnu ikke vist dem frem for jer, så det er på tide, at fortælle hvad jeg har fået lavet, hvorfor, og hvad de betyder.. Som i nok ved, er jeg stor fan af små tatoveringer, som har en betydning, eller som blot er fine. Indtil videre har jeg 5 små tatoveringer, og jeg elsker hver enkelt af dem. Jeg synes simpelthen det ser så fint, og feminint ud, selvfølgelig med et twist af noget råt, det er klart.

Sara og jeg havde fundet et super fint lille sted, som både var en barbershop og en tatovør. Det var en sindsygt dygtig kvindelig tattvør, som levede og åndede for sit job, helt fantastisk at se. Det var den sidste dag, så jeg kunne ikke strække det længere. Til at starte med, havde jeg planlagt ikke at fortælle det til mine forældre, og se hvor længe der gik før de selv fandt ud af det. Jeg havde sagt, at sara og jeg skulle ud og have en is, og gå en sidste tur gennem byen. Senere skulle jeg mødes med mine forældre, for at spise med dem. Det hele gik efter planen, og de fandt ikke ud af noget, men da vi sad og spiste, kunne jeg ikke holde det inde længere, haha. Jeg er typen der bliver nødt til at fortælle det med det samme, hvis jeg får lavet noget, eller hvis der sker noget vildt. Jeg kan slet ikke holde inde med alt det adrenalin der er i min krop.

Mine forældre har altid støttet mig i mine valg, men jeg tror når det kommer til tatoveringer, synes de jeg er lidt åndsvag, haha. Min mor er slet ikke vild med det, min far er mere chill, men kan ikke se grunden til at få dem. De synes i hvert fald at jeg har nok nu. Men lad os nu se, om det er de sidste jeg har fået. Sorry mom and dag <3


BØLGEN

Den første jeg fik lavet var en lille bølge på bagsiden af min højre arm.
Bølgen fik jeg selvfølgelig lavet, fordi jeg elsker havet. Der er ikke noget der kan få mig til at slappe så meget af, som lyden af havet. Jeg synes vandet er det smukkeste der findes. Hver gang jeg er på ferie, og især på Fuerteventura, søgte jeg altid ned mod vandet. Hver gang jeg løb en tur, var det altid ned forbi havet. Jeg bliver altid i godt humør af lyden af havets bølger slå ind, og jeg bliver utrolig inspireret blot af at kigge på det. Udover det, er jeg også den støste vand hund, så alt i alt elsker jeg alt der har med vand at gøre. Men det største grund til jeg fik den, er fordi jeg bliver så afslappet og indspireret af havet. Jeg har valgt at placere den på bagsiden af armen, da det er et sted jeg synes der er super fint, og da tatoveringen blot er en streg, synes jeg det så super feminint ud.

PALMEN

Den sidste jeg fik var en lille palme ved anklen.
Palmen har jeg fået fordi jeg elsker palmer. Når man kommer syd på, er der stort set altid palmer, og jeg går lige meget i selvsving hver gang jeg ser dem for første gang på ferien. Jeg har altid sagt, at når jeg bliver voksen, vil jeg på et tidspunkt, bo et sted, hvor jeg kan have palmer i min have. Jeg synes simpelthen en palme er noget af det smukkeste! Jeg ville ikke have at den skulle være for stor, og fylde for meget, men den skulle alligevel være et sted, hvor man kunne se den en lille smule. Jeg havde overvejet på bagsiden af foden, ved akildesenen, men jeg synes der er for mange der har den der, derfor blev det ved anklen.

Jeg er super tilfreds med dem begge to, de er simpelthen blevet så fine, og lige som jeg ønskede dem! Jeg kan virkelig godt lide tanken om, at jeg fik dem lavet på en ferie, som jeg kan huske tilbage på altid. Mine rejser til Fue har klart været noget af de bedste, og mest betydningsfulde rejser, da jeg oplevede så meget, og ikke mindst har fået en masse gode minder med Sara og de andre venner vi fik i løbet af tiden. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hvad synes i om dem?

Kisses M

  • Personal

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
jeg er vild med dine tattoos! Og især med den betydning de har ♥
nouw.com/frurosendahl
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak, jeg er også så glad for dem selv!
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh