MIN HUDPLEJE RUTINE

Hello there

I dag vil jeg dele min hudpleje rutine med jer. Jeg går utrolig meget op i min hudpleje rutine, da jeg for nogle år siden, havde rigtig svær acne, og derfor værner utrolig meget om min hud nu, for at passe på den, og for at holde den rigtig fin. Efter mit acne udbrud, har jeg haft en meget flot hud, og har næsten aldrig urenheder. Men jeg går også meget op i at pleje min hud med serumer, cremer, scrubs og olier! Jeg tænkte det ville være relevant at dele min rutine med jer, da der sikkert sidder nogle på den anden side at skærmen, som ikke ved hvad de skal bruge til deres hud, og så vil jeg slevfølgelig rigtig gerne hjælpe.

Lad os starte med det helt enkelte, og meget nemme. Her kan ALLE være med. Når jeg er i bad, har jeg min Beaute Pacifique renseskum, for at rense huden godt igennem. Det er altid en god ide, at rense huden i badet med en rigtig rens, og ikke bare en showergel, da der (ofte) er en masse parfume i, hvilket ikke er godt for huden. Når jeg kommer ud af badet bruger jeg ALTID olie, både til kroppen, og til mit ansigt, dog to forskellige. Til ansigtet bruger jeg Clarins ''Blue orchid face trearment oil dehydrated skin''. Den er fantastisk, og tørrer utrolig hurtigt ind! Til kroppen bruger jeg Matas eget mærke i olie ''My Moments Mindful Deluxe Body Oil'', den dufter lidt af citrus, og er virkelig fugtgørende. For at det ikke skal være løgn, bruger jeg faktisk en speciel olie til mine baller, haha, der bruger jeg ''bio oil'', for at holde dem ''faste'', da man nemt kan få strækmærker på ballerne, og dem vil jeg helst ikke have for mange af.

Når jeg om aftenen skal fjerne min makeup, bruger jeg først min Løwen ''Refreshing eye makeup remover''. Løwen er et dansk mærke, og jeg vil altid gerne støtte de danske mærker, hvis de altså lever op til mine forventninger, og det gør den her helt klart! Det er uden tvivl den bedste øjen makeup fjerner jeg har prøvet! Utrolig effektiv! Efter det bruger jeg min Bioderma ''Sensibio H2O''. Den er også virkelig god og effektiv. Når det så er gjort og alt makeuppen er væk, renser jeg min ansigt med min Orgins ''Ginzing Refreshing Scrub Cleanser''. Den har nogle små korn i, som gør at den eksfolierer huden virkelig godt og effektivt. Den er jeg virkelig stor fan af!

Når ansigtet er helt renset, går jeg videre til min plejende del af rutinene. Jeg bruger den samme rutine både morgen og aften, udover en enkelt cream. Hver morgen og aften bruger jeg den samme olie til ansigtet, som jeg bruger efter badet. Når olien er tørret ind, bruger jeg et serum fra Artistry ''Vital Skin Serum Concentrate'', det er utrolig let på huden, og giver blot en god base for huden. Efter det serum bruger jeg om morgenen min ''Nourishing Gel Cream'' også fra Artistry, hvor jeg om aftenen bruger min Orgins ''Ginzing ultra-hydrating energy boosting cream''. Den er lidt tykkere, og fugter mere end den cream jeg bruger om morgenen. Den tørrer stadig hurtgt ind, men om morgenen har jeg ikke brug for den samme fugt, som jeg har om aftenen.

Det kan godt lyde som om man skal sætte 1 time af til det her, men det tager maks 15 min, og mens den ene cream tører ind, børster jeg tænder, osv. Så det er slet ikke noget problem. Hellere bruge lidt længere tid på at pleje huden, end at hoppe over hvor gærdet er lavest, man skal trods alt leve med sin hud resten af livet!

Jeg håber i kunne bruge dette indlæg, og måske kan få nogle ideer til, hvordan I kan pleje jeres hud.
Hvilke produkter er jeres yndlings, til at pleje huden?

Kisses MSynes godt om

Kommentarer

AlicesWonderland
AlicesWonderland,

Sååå lækre produkter!!! 😍😍 er helt vild med dem alle sammen, pånær lige Løwen, da jeg ikke har prøvet den. Det skulle jeg måske gøre! 😄😄

nouw.com/aliceswonderland
Mettehogh
Mettehogh,
Det synes jeg klart du skal prøve! det er et fantastisk mærke🙏🏼😻
nouw.com/mettehogh