MIN HÅRPLEJE RUTINE

Hello there

Lige nu befinder jeg mig i Italien, hvor jeg er afsted med min familie for at se Formel 1. Lige pt regner det helt utroligt meget, og har gjort siden i går aftes. Så jeg tænkte jeg kunne udnytte tiden, til at få lavet et indlæg til jer.

I dag skal det handle om mit hår. Jeg vil nemlig gennemgå min hårpleje rutine med jer, idet jeg selv synes jeg har fundet nogle super gode produkter, der gør mit hår utrolig blødt, sundt og nemt at have med at gøre.

Når jeg vasker mit hår bruger jeg 'Dry' serien fra Tony & Guy, og den er intet mindre end FANTASTISK! Den lover at rense håret i dybden og samtidig efterlade en helt masse fugt, og det lever den 100% op til. Jeg vasker altid mit hår 2 gange, første gang for at vaske skidt og snavs ud, og anden gang for at pleje håret. Jeg bruger både shampoo og balsam fra samme serie, og jeg kan klart anbefale jer med tørt hår at bruge den serie! + Så dufter de også virkelig lækkert! De har formået at holde mit hår sundt og fugtet mens jeg var været på fere, og det kræver en del med alt det sol og klorvand man byder sit hår.

Når jeg kommer ud af badet bruger jeg Maria Nila ''cream heat spray'', som gør at håret er utrolig nemt at rede ud efter bad, og så dufter den så dejligt. Udover den bruger jeg også en olie (navnet er slidt væk) i det våde hår (Jeg bruger ikke føntørrer!!), til sidst bruger jeg et hår serum også fra Tony & Guy når håret er lufttøret, for at give glans og fugt, og beskyttelse.

Jeg vasker kun hår hver anden eller tredje dag, for at beskytte det, da det ikke er godt for håret at blive vasket hver eneste dag. De dage jeg ikke vasker det, og det trænger til en kærlighånd og eller lidt fylde, bruger jeg en dry shampoo fra Tony & Guy, som er vidunderlig!! Jeg har ellers sværget til Batiste de sidste mange år, men jeg har i den grad fundet deres overmand!

Hvis jeg styler mit hård med jern, bruger jeg GHD glattejern som jeg har haft i mange år, og synes er det bedste af alle! , Mit krøllejern er fra Bybyliss og hedder 'easy curl', og navnet har virkelig ret! Det er så nemt at bruge, og man kan både lave store bløde krøller, og helt op til proptrækker krøller. Man kan det hele, og det er så fedt. Når jeg har lavet krøllerne, bruger jeg altid en hårspray, men det er vigtigt den ikke gør mit hår helt stift, da jeg ikke kan holde ud når man rører håret, at det er fuldstædnig stift. Den hårspray jeg bruger er OGSÅ fra Tony & guy. Kan i fornemme jeg er blevet helt vild med det brand? hahah. Den hårspray gør hvad jeg ønsker den skal gøre, og så dufter den lige så godt som alle deres andre produkter.

Må i have en dejlig aften

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer