MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO

Hello there

Så skete det endelig. Langt om længe. Jeg lyttede til jer, og selvfølgelig også mig selv. Det har været noget af en proces, men jeg er glad for ENDELIG, at være kommet i et lille delmål. Min youtube kanal er oppe og køre, og den første video er uploadet. Det føles så mærkelig at skrive, men også utrolig lettende. Det har taget så lang tid, både at overtale mig selv til, at jeg skulle springe ud i det, udfordre mig selv (for det har jeg godt nok gjort), og at få den klippet sammen. Men helt ærligt, så ved i at jeg elsker udfordringer, og jeg elsker at prøve grænser af, så jeg har så meget blod på tanden, og så mange gode ideer til videoer, jeg gerne vil lave til jer!

Jeg har haft en del problmer på min vej. Videoen var endelig blevet færdig, men min computer var af en eller anden årsag fyldt op, så jeg kunne ikke hente videoen ned på min computer.. Hmm okay, hvad gør jeg så? Ind i Elgiganten med mig. De fortæller mig at jeg skal hente det vigtigste på min computer ned på en ekstern harddisk, og nulstille min computer, og derefter trække materialet fra min eksterne harddisk tilbage på min ''nye'' computer. Det fungerede så fint, min computer er hurtigere end nogensinde før. MEN! Hele mit imovie bibliotek fungerede ikke, det vil sige, den video jeg havde brugt ufattelig mange timer på, var væk.. Jeg kunne næsten ikke bære det. Nu var jeg kommet så langt, og skulle blot uploade den, så var jeg igang.

Jeg lavede i går aftes et par mystories på min Instagram, hvor jeg fortalte min situation, og bad jer om hjælp. Der var de sødeste følgere der skrev til mig, og de fandt sørme frem til problemer, og det hele virker nu! I er simpelthen de sejeste, og sødeste! Hvad skulle jeg dog gøre uden alt jeres søde hjælp?

Nu er jeg igang, og jeg håber selvfølgelig de har jeres interesse, og at i vil følge med på min kanal i fremtiden. Det vil selvfølgelig gøre mig super glad, hvis i ville subscribe på min kanal.

Som altid, tager jeg meget gerne imod video forslag, hvis der er noget i gerne vil se.

Må i have en super dejlig fredag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh