MIN FERIE TIL KRETA + MIN FØDSELSDAG

Travel

Hello there

I'm back. Sommeren er forbi, og det samme er mine planlagte rejser. Det er både lidt sørgerligt, men også rigtig dejligt at være hjemme i lejligheden for good. Som i ved er jeg lige flyttet ind i en ny lejlighed, som jeg er ovenud lykkelig over at bo i! Den er simpelthen helt perfekt. Men det kommer jeg ind på i et andet indlæg.


I dag skal det nemlig handle om min rejse til Kreta, hvor jeg fejrede min fødselsdag med min bedste veninde, og hendes kollegaer. Måske i kan huske at jeg sidste år fejrede Sara's fødselsdag på Kreta? Så i år var det altså min tur.

Jeg var afsted en uge d. 13-20 August. Det var første rejse til Kreta i år, hvilket i sig selv var lidt underligt, når man sammenligner med sidste års 5 rejser dertil. Men der har været mange planer i år, og grundet flytning(er), så har pengene ikke helt været til det. Men en gang er også langt bedre end ingen!

Ugen jeg var der, fik jeg brugt på at slappe af, hygge med Sara, skyde noget lækkert materiale til jer, lære Sara's kollegaer at kende, gå lidt i byen, og selvfølgelig fejre min fødselsdag.

MIN FØDSELSDAG:

Jeg tænker jeg lige kort vil fortælle om selve fødselsdagen, for den var nemlig helt perfekt! Sara havde stået for det hele, og jeg er simpelthen så taknemmelig for, hvor meget hun havde gjort ud af den!!

Jeg blev vækket om morgenen med morgensang, af alle Sara, og alle hendes kollegaer, der pludselig stod inde i soveværelset, med balloner og flag!! De havde købt morgen (lag)kage, så den sad vi alle og spise som morgenmad (lågsus). Udenfor havde hun pyntet op med balloner, tal balloner (22) i sølv, og havde endda købt den smukkeste buket blomster til mig. Senere kom Sara's chef forbi med lidt morgenkaffe, som vi drak mens vi snakkede lidt om alt og ingenting. Virkelig en dejlig start på dagen.

Til frokost spise vi på stranden, hvorefter vi tog en tur ud på jetski. Hvis i har fulgt med længe, så ved i at jeg er en sucker for alt med god fart! Det er noget Sara og jeg gerne har ville prøve sammen længe, og vi fik endelig gjort det. Det var simpelthen så sjovt!

Om aftenen havde Sara inviteret alle sine kollegaer hjem til os (læs: Hjem til hende), for at hygge lidt, inden vi skulle ud og spise. Hun havde forberedt en lille Quiz. 12 spørgsmål til mig, om hendes kollegaer, og 12 spørgsmål til hendes kollegaer, om mig. Gættede man forkert, skulle man selv tage et shot, og gættede man rigtigt, måtte man give et shot ud, til en fra det andet hold. Sindsygt sjovt, og det blev kun sjovere og sjovere ;)

Senere havde Sara bestilt bord på en af vores yndlings restauranter, hvor vi alle skulle spise sammen. Det var virkelig virkelig hyggeligt, og vi var allesammen afsted med festhatte, og utrolig godt humør. Vi sluttede af på restauranten med fødselsdagsang, og en lagkage med teksten ''PANIK'', som Sara og jeg kalder hinanden.

Aftenens sidste stop var vores yndlings bar, hvor vi dansede og hyggede os, til langt ud på natten. Det var den dejligste fødselsdag jeg kunne drømme om.

Nedenfor har jeg vedlagt nogle billeder fra ugen

Må i have en dejlig torsdag

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer