MIN FAVORIT PRODUKTER TIL SOLEN

Travel, Beauty

Hello there

Som i ved er jeg lige nu på Fuerteventura, og skal være her helt indtil d. 5 april. Solen er utrolig skarp nogle af dagene, og min (meget) blege danske hud, skal derfor passes lidt ekstra på de næste par uger. Jeg har allerede formået efter 2 dage i solen, at blive lidt rød.

Inden jeg tog afsted, fik jeg samlet en masse produkter sammen, som kunne bestytte mig mod solens stråler. Både produkter jeg havde, og nogle jeg har anskaffet mig.

Jeg går ret meget op i, at passe så godt på min hud og mit hår som muligt, nu hvor jeg ved at jeg befinder mig i en stærk sol. Jeg vil prøve at vise jer de produkter jeg bruger mens jeg er i solen, både til håret og til huden

Til håret

HH Simonsen heat protection

Dette er min favorit heat protection, både til når jeg en sjælden gang føntørrer mit hår, og når jeg befinder mig i solen. Den dufter helt fantastisk, og beskytter håret så fint, mod alt for meget varme. Der er IKKE UV beskyttelse i denne heat protection, det vil sige, den er ikke lavet til at beskytte mod solen, men jeg bruger den alligevel når jeg er i solen, da jeg bilder mig selv ind, at den alligevel beskytter en lille smule, selvom den ikke er beskyttet mod UV

Toni & guy shine drops

Denne olie har jeg nævnt her på bloggen før. Jeg har efterhånden brugt den i 6 måneders tid nu, og den er helt fantastisk. Den blødgører mit hår utrolig godt, og jeg føler virkelig at mit hår bliver bedre af at bruge den. Jeg bruger den både i vådt og tørt hår. Hernede bruger jeg den ekstra meget, da mit hår bliver utrolig tørt, af både at være så meget ude, men også af salt og klorvand. Jeg bruger den 2-3 gange om dagen. Om morgenen, om middagen, og inden jeg går i sengRituals hair spray protection

Denne solbeskyttende spray til håret er GENIAL! Jeg bliver altid forbrændt i min hovedbund på ingen tid. Selv i Danmark bliver den forbrændt. Jeg bruger den om morgenen inden jeg skal ud at sole, så sprayer jeg den i håret med 30-40 cm afstand. Den dufter fantastisk, og beskytter håret mod solens stråler! Virkelig en anbefaling herfra!

Maui coconut shampoo

Disse produkter har i set før, og det har i af den ene grund, at de er super lækre! Jeg havde dem med sidste gang jeg var her på Fuerteventura, og nu er de med mig igen. De dufter så lækkert tropisk, og får håret til at bliver super blødt og lækkert! Det kunne godt gå hen, og blive min favorit ferie hårserie!


Til kroppen

Rituals face cream spf 30

Som jeg før har nævnt, bliver jeg ret hurtigt rød, derfor er det vigtigt for mig, at bruge en solcreme med en spf 30, i hvert fald i ansigtet. Hele sol serien fra Rituals ''Ritual of karma'' er helt fantastisk! Jeg har anskaffet mig næsten alle produkterne, og de er virkelig lækre! Denne solcreme bruger jeg som min cream om morgenen. Den dufter helt fantastisk, og har en rigtig fin konsistens.

Rituals milk spray spf 30

Denne solcreme var jeg en lille smule skeptisk omkring, da jeg synes det lød underligt, med en milk spray, men den har overrasket mig utrolig positivt! Den har den letteste konsistens, og tørrer hurtigt ind i huden. Jeg er ikke god til, hvis solcreme ligger sig som et lag oven på huden. Kun hvis det er en olie.

Den er virkelig virkelig lækker! Og har som de andre produkter fra serien, den samme lækre duft.

Rituals bodyscrub

Inden jeg tog afsted på ferie, brugte jeg denne bodyscrub 2-3 dage op til hvor jeg tog afsted. Jeg bruger altid en scrub op til en ferie, for at huden er helt klar til solen. Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange scrubs, så jeg har også mine favoritter, men denne her performede super godt, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger den! Den indeholdt en masse korn, så den kunne fjerne alle de døde hudceller, men det er vigtigst for mig, er at kornene er helt små, så de ikke kradser for meget!

Rituals foaming shower gel

Denne shower foam er det bedste produkt til kroppen i badet, og det kan jeg sige helt uden at blinke! Den kommer ud som en form for gele, men bliver til skum når den kommer i kontakt med huden. Det er virkelig smart! Jeg har før haft nogle af Rituals shower foam's, da de er så lækre. Jeg er generelt bare adicted to Rituals, da deres produkter er så luksuøse, og min hud elsker dem.

Ritual shimmer body cream

Det sidste produkt fra denne serie jeg har anskaffet mig, er denne shimmer cream. Jeg bruger den når jeg er kommet ud af badet. Først bruger jeg min bio-oil mens huden stadig er våd, og når den efter et par minutter er tørret ind, bruger jeg denne. Jeg elsker at fugte min hud helt igennem, når jeg er på ferie, da huden bliver utrolig udtørret af sol, klor og saltvand. Den er så god, og efterlader lidt shimmer i huden, hvilket får huden til at se så lækker ud!

Tan-luxe tan booster

Denne tan booster har jeg lige nævnt for jer, i sidste uge. Den blander jeg i mine cremer, for at forberede min krop på sol, og for at kroppen forhåbentlig, tager ekstra godt imod solen. Indtil videre, synes jeg faktisk, at jeg har fået mere sol end jeg plejer. Men lad os være ærlige, jeg bliver aldrig brun brun, så andre end jeg selv, vil nok ikke kunne se, at jeg har været på ferie, haha. #Livetsomblegdansker

Yon-Ka aftersun

Om aftenen bruger jeg altid en aftersun, for at passe ekstra godt på min hud, og for at sikre mig, at jeg ikke er rød dagen efter, hvis jeg har fået lidt for meget sol en af dagene. Denne aftersun er super smart, da der er en lille smule shimmer i, så huden ser så lækker og sund ud, når man har påført denne cream. Det eneste minus ved den, er luften, den lugter lidt af gamle damer, hvilket jeg ikke er så vild med. Men anyway, den fungerer utrolig godt! Så den kommer jeg til at bruge resten af ferien!

Bio-Oil

Min bio-oil har jeg selvfølgelig taget med mig, da jeg bruger den hver eneste dag når jeg har været i bad. Der er ikke noget der kan fugte min krop, så godt som denne olie. Samtidig hjælper den på, at man ikke får strækmærker, hvilket jeg helst vil undgå

Jeg håber i synes indlæg som disse er inspirerende, og i evt kan bruge det til, hvilke produkter i kan anskaffe jer, til jeres egne ferie. Alle produkterne ovenfor, kan jeg i hvert fald anbefale helt fra hjertet af!

Må i få en dejlig weekend!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

frurosendahl
frurosendahl,
håber du har en skøn ferie! 😊
nouw.com/frurosendahl