MIN 3 DAGES SKIFERIE TIL ØSTRIG

Hello there

Jeg sidder nu i toget på vej hjem fra København, og det er lige gået op for mig, at jeg ikke har opdateret jer, om min skiferie. Selvom man ikke skulle tro det, på min Instagram, har jeg nu været hjemme i en lille uge, efter min far og jeg var på skiferie. Det var første gang min far og jeg, rejste helt alene, og det var simpelthen så hyggeligt! Nogle gange nyder jeg, at dele mine forældre op, forstået på den måde, at man får meget mere nærvær på den måde, og man taler om forskellige ting, med hver af sine forældre, det gør jeg i hvert fald. Så jeg nød i hvert fald noget far datter tid, og at have min far på to mands hånd.

Min far og jeg var en tur i Wagrain i Østrig. Det er et sted min familie og jeg har været en del gange, dog mest da jeg var mindre. Jeg har utrolig mange minder forbundet med både byen, pisterne, og restauranterne på pisterne, så det var virkelig skønt at komme tilbage dertil. Lige som så mange andre byer, sker der rigtig meget igennem årene, og sådan var det også her. Jeg kunne godt genkende byen i det store hele, men der var godt nok også sket en hel del, siden vi var der sidst.

Når min far og jeg står på ski, er vi ikke typerne der står pisterne helt flade, og først er hjemme kl. 18.00 om aftenen. Vi er mere hygge typerne, der tager det stille og roligt, og holder en hel del pauser undervejs, hvor vi hyggensnakker lidt, mens vi får en god øl. Vi er begge to ret stabile skiløbere, og har stået i mange år, men vi prioriterer bare meget at hygge os en masse. Jeg har nok mere et behov end min far til at køre stærkt, og udfordre mig selv. Så jeg havde selvfølgelig et par ture alene, hvor jeg kunne lukke verden ude, og kun tænke på, om jeg skulle tage rød eller sort pist, og om det skulle gå stærkt, eller rigtig stærkt, haha LOL.

Vi tog tingene som vi kom, og havde ingen planer for dagene vi hyggede os virkelig, og nød at være lidt væk fra den daglige hverdag.

Nedenfor jeg har indsat nogle billeder fra vores ferie.
Jeg håber i har nydt at følge med på instagram, mens jeg var væk.

Må i have en dejlig mandag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Elsker skiferie!!! Glæder mig til at det er min tur <3
nouw.com/kerintobanelli