MIN 21 ÅRS FØDSELSDAG

Hello there

Sorry den enormt store stilhed her på bloggen! Jeg har prøvet at prioritere Youtube det sidste stykke tid, for at få det helt op at køre! Jeg er begyndt at føle mig en del mere komfortabel med at filme frem for kun at performe på billeder. Jeg elsker at udfordre mig selv, og det føler jeg at jeg gør med youtube. Jeg håber selvfølgelig også at i nyder, at lære mig at kende, på en helt anden måde, end i gør her på bloggen og Instagram.

For en uges sid side var det min 21 års fødselsdag, hvilket var en dag jeg havde set utrolig meget frem til! Jeg er en person der går utrolig meget op i mærkedage, som fødselsdage jo er. Ikke kun min egen, men også alle andres. Sidste år fejrede jeg min fødselsdag på Rhodes, så jeg havde glædet mig utrolig meget til at fejre den hjemme i år. Der er bare noget specielt ved, at holde fødselsdag hjemme ved familien, frem for ude i verden. Det kan jeg i hvert fald bedst lide.

Mandag d. 13 august, blev jeg fejret af mine dejlige veninder. Jeg havde lavet noget lækkert mad til dem, og samlet dem alle hjemme ved mig, hvor vi hyggede os hele aftenen, mens vi spise, drak lidt vin, spillede spil og til sidst spiste den lækreste kage jeg havde bagt. Det var virkelig en dejlig aften! Jeg er så taknemmelig for, at jeg har så mange dejlige veninder, der vil fejre dagen sammen med mig

På selve dage blev jeg vækket af mine forældre, med morgensang, og kom derefter ud til det lækreste fødselsdags morgenbord! Det var simpelthen så lækkert! De havde sørget for alt, og indkøbt alt jeg elsker aller mest. Til maden fik jeg de aller bedste gaver jeg kunne drømme om! De havde virkelig gjort sig umage i år, da jeg ikke ønskede mig noget specielt, fordi jeg ikke skal flytte alligevel, og fordi jeg er så priviligeret, at jeg ikke mangler noget!

Til frokost havde jeg en aftale med min veninde Linnéa, hvor vi fik den lækreste avocado mad, og jeg fik en lille øl til, det tænkte jeg var på plads, på min fødselsdag, haha. Efter maden fik vi skudt de fineste billeder, som jeg skulle bruge til min Instagram!

Til aften var jeg ude og spise med mine forældre. Vi var som altid på min fødselsdag på Sota Sushi. Det er min ultimative yndlings sushi restaurant her i Aarhus. Det var virkelig en dejlig middag, hvor jeg nødt kun at være sammen med mine forældre. Når jeg nu rejser så meget, nyder jeg utrolig meget at være sammen med min familie, når jeg så er hjemme!

Nedenfor kan i se nogle billeder fra dagene, og en video jeg har lavet fra både min fødselsdag, og den dag jeg holde for mine veninder. Jeg håber i vil nyde den

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer