MILANO PLANS + HAR BRUG FOR JERES HJÆLP!

Food, Travel

Hello there

Som i ved rejser jeg snart på ferie, og jeg glæder mig som et lille barn, til at komme ud og opleve noget igen! Dog skal vi som sagt til italien, og bo på den samme campingplads som vi altid bor på, men det bliver så rart at komme afsted, og væk fra hverdagen, og bare få trukket stikket, og få slappet helt af.

Som jeg fortalte jer i sidste indlæg om mine sommerferie planer, skal N og jeg 4 dage til Milano inden vi tager på campingpladsen, for at mødes med mine forældre. Ingen af os har været i Milano før, men vi glæder os helt vildt!! Derfor har jeg brug for jeres hjælp! Hvis nogle af jer har været i Milano før, hvor kan det så anbefales af spise frokost, aftensmad, drikke drinks, drikke kaffe? Nogle bestemte steder man bare skal se? osv. Jeg håber i kan hjælpe os lidt på vej, så vi får det optimale ud f vores dage i byen.


Personligt glæder jeg mig virkelig meget til at se den smukke kirke, dels fordi det er en ting jeg har hørt man bare skal se, og dels fordi den er super pæn, og jeg har nogle billeder der vil være pæne foran den ;) Derudover vil jeg rigtig gerne ind i Gucci butikken i Milano, fordi Gucci oprindeligt kommer fra Milano, og fordi den er kæmpe stor, OG fordi jeg har en kæmpe stor forkærlighed for Gucci generelt.

Dette bringer os videre til det næste jeg har brug for hjælp til! Jeg har længe gerne villet have endnu en Gucci taske, og er i et stort dilemma om, hvilken det skal være.. Jeg er helt forelsket i den røde, fordi den er anderledes end hvad jeg har i forvejen, men jeg er også helt vild med den sorte i ruskind, fordi jeg netop ikke har en sort taske.. Jeg har lavet en meningsmåling nedenunder, hvor i kan hjælpe mig med, hvilken taske i mener jeg mangler!

Jeg håber i vil hjælpe med begge dele.

Må i have en dejlig søndag aften!

Kisses M

Hvilken Gucci taske, skal blive min næste?

Synes godt om

Kommentarer

Vejen til Birkin,
Glæd dig Milano er en fantastisk by, men Gucci er altså fra Firenze og ikke Milano. Det er Prada. Det oplagte sted er at tage hos Armani og drikke drinks. Her ser man og bliver set. Ellers er der fantastisk cafeer mm omkring Corso Como. God tur /Annette
vejentilbirkin.dk
Mettehogh
Mettehogh,
Ups det er min fejl! Tak for at gøre mig opmærksom på det! Tusind tak for tippene, det må vi helt klart prøve 😊
nouw.com/mettehogh