MEKRAKI NIGHT + OUTFIT

Hello there

I går aftes var jeg til et event hos Meraki, med en masse andre søde bloggere og instagrammerer. Hvis I fulgte med på min instagram story så I, hvor fint og flot eventet var.

Det var en super hyggelig aften, med lækker mad og vin. Meraki havde gjort meget ud af at forkæle os der var til eventet, og vi ente med fodbad, og nogle søde dame der kræsede om os hele aftenen, for at sørge for, at vi havde det helt perfekt. Vi blev introduceret for Merakis lækre produkter, og hvad hvert enkelt produkt kan. Noget der gik igen ved næsten alle produkterne er, at de kan bruges til mere en 1 ting. F.eks deres olie, kan bruges til alt! Hår, negle, krop, makeupfjerner osv. Deres balsam kan også bruges som hårkur, og sådan fortsætter det gennem deres produktliste. Super smart, hvis man spørger mig. Jeg er kæmpe fan af, at man ikke skal have skabet fyldt med forskellige produkter, som man helt sikkert ikke får brugt op. Men at man kan holde sig til få produkter, som kan bruges til mange ting.

Nedenfor har jeg delt nogle billeder af mit outfit fra i går, samt billeder fra eventet. Som sagt var det er virkelig smukt event. Da vi sad i fodbad, foregik det i et rum, med flotte planter, duftlys, og solnedgang (til sidst).

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Stina
,
Hvilken størrelse har du bukser og blazer i? ☺️
Mettehogh
Mettehogh,
Blazeren er str. S, og bukserne er str. xs 😊
nouw.com/mettehogh
Amalie
,
Hvor er de fine sko fra? 😊
Mettehogh
Mettehogh,
De er fra gardenia Copenhagen 😊
nouw.com/mettehogh
EmmaDitlevsen
EmmaDitlevsen,
super fed blog! 😊
nouw.com/emmaditlevsen
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! Det betyder rigtig meget for mig, at du synes det og følger med ❤
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh