MARC JACOBS KINDA WEDNESDAY

Fashion

Hello there

I dag står den på arbejde i butikken, men jeg fik alligevel lige klemt et lille møde ind med Marc Jacobs Aarhus (MnRetailAarhus), hvor jeg endte med at gå ud af butikken med en stor lækker Marc Jacobs pose. Så blev onsdagen lige markant bedre!

Den taske jeg fik med hjem er deres 'Shutter Camera Crossbody bag'. Jeg ved, det bliver en taske, jeg kommer til at bruge rigtig meget, da den har den perfekte hverdags størrelse. Jeg har heller ikke en sort taske i min garderobe, så måske det også er på tide, at jeg fik anskaffet det. Den kan selvfølgelig købes nede i butikken i Aarhus på Volden 9. Som jeg har nævnt før, er Marc Jacobs ejet af MNRetail, og det er derfor, jeg tagger dem på mine billeder. Hos Marc Jacobs afdelingen af MNRetailAarhus er de virkelig gode til at forkæle kunden, når man kigger ind i butikken. Noget af det jeg elsker ved at købe et produkt i lige netop denne butik er, at man får dustbag OG kassen til tasken med, og de pakker super fint ind. Det får man desværre ikke mange steder på nettet, og det synes jeg er så ærgerligt. Derudover synes jeg også, at det er meget federe at få produktet med hjem med det samme, så man slipper for at vente på, at produktet kommer med posten.

Hvis I er interesseret i et produkt fra Marc Jacobs men ikke har mulighed for at kigge ned forbi butikken, kan I skrive en mail eller kontakte dem på Instagram Direct. De er altid søde til at tage billeder og videoer af produkterne, så I kan se dem in action.

I kan kontakte dem på
Instagram: @MnRetailAarhus
Telefon: 30 80 03 60
Mail: Marcjacobs.aarhus@mnreail.dk

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Den er også bare SÅ fed! 😊
nouw.com/itsmypassions
Mettehogh
Mettehogh,
ja! jeg et også SÅ glad for den! 😊
nouw.com/mettehogh
JetmiraReka
JetmiraReka,
Super lækker taske! tillykke
nouw.com/jetmirareka
Mettehogh
Mettehogh,
tusind tak! jeg er også helt vild med den allerede!
nouw.com/mettehogh
Tina
,
Hvor arbejder du henne? 😊
Mettehogh
Mettehogh,
Jeg arbejder på et lagersalg i Aarhus, på strøget lige overfor superdry 😊
nouw.com/mettehogh