MANDAGS TANKER OM NUTIDEN OG FREMTIDEN!

Hello there

I dag er det mandag. Mandag er for mig ofte en dag, hvor jeg tænker utrolig meget. Jeg ved ikke, om det har noget at gøre, med at det er starten på en ny uge, who knows?

Som i ved er jeg (heldigvis) snart færdig med skolen. For at være helt præcis 12 dage til læseferie/galla, 60 dage til huen sidder på mit hoved. Jeg har set frem (hvilket jeg stadig gør) til den dag jeg bliver student, lige siden jeg satte min fod på skolens gulv, for første gang. Nu hvor det begynder at komme tæt på, er jeg begyndt at blive ret nervøs, og ikke mindst utrolig i tvivl om hvad jeg vil.. Mit hoved kører rundt, og jeg kan ikke finde hoved og hale i hvad der overhovedet skal ske for mig næste år. Jeg har hele min gymnasietid planlagt de næste mange år, ned til mindste detalje. Problemet er bare nu, at jeg ikke har lyst til det planlagte liv jeg har stillet foran mig selv.

Jeg har lært mig selv bedre at kende, jeg har lært mine tanker at kende, og jeg har lært mine grænser at kende. Jeg skal IKKE leve efter en plan, jeg skal leve efter hvad jeg vil, NÅR JEG VIL.

Lige nu sker der utrolig mange ting for mig, både rigtig gode, og mindre gode.

Bloggen kører derud af, hvilket jeg er så taknemmelig for! Skolen er snart slut, og det ser jeg virkelig meget frem til. Eftersom skolen snart er slut, har jeg vanvittig meget skolearbejde her til det sidste, hvilket stresser mig virkelig meget! Som i ved er jeg ikke glad for at gå i skole.. Derfor føler jeg at det tager en masse tid, jeg kunne bruge på en masse andet, som jeg virkelig brænder meget for! Jeg har nogle veninder og venner jeg føler jeg forsømmer, fordi jeg ikke har timer nok i døgnet, hvilket giver mig sindssygt dårlig samvittighed. Jeg har et job der forventer en masse af mig, derfor er jeg blevet nødt til at sige op. Jeg følte som sagt ikke, at jeg har nok timer i døgnet, og det påvirker mig faktisk mere end jeg lige gik og regnede med.

Jeg glæder mig så meget til at skolen er afsluttet, og jeg kan spenderer min tid præcis som jeg vil. Til jeg kan vågne om morgenen og vide, at dagen kan bruges som jeg vil. Til at jeg kan fordybe mig endnu mere i bloggen, lave alle de indlæg jeg ligger inde med, og bare føle jeg kan give mig 100%, i stedet for kun at kunne give mig 25% til alt ting, fordi det hader jeg virkelig. Jeg kan ikke præstere 100% i alt, desværre. Som sagt er jeg virkelig perfektionistisk når det kommer til bloggen, fordi det meget hurtigt, er blevet til noget meget stort for mig! Noget der til at starte med, blot skulle være et sted jeg skulle skrive løs, er blevet til et sted, hvor virkelig mange mennesker følger med i hvad jeg laver. Og ikke mindst hvor jeg ligger på 10 pladsen over Danske Nouw bloggere. I mit hoved er det slet ikke til at forstå! Jeg er så taknemmelig. Derfor vil jeg virkelig gerne kunne give mig 100% til jer ! Det synes jeg i fortjener.

Jeg hader at skuffe, og det føler jeg til dels at jeg gør hele tiden, idet jeg ikke kan tilfredsstille alle, da jeg bare ikke har nok timer til at nå alt. For nogen lyder det måske voldsomt at en pige på 19 år, mener hun ikke har nok timer i døgnet, og det forstår jeg! Det jeg mener er, at skolen tager virkelig meget tid for mig, hvilket er tid jeg ikke ''nyder'', idet jeg ikke er glad for skole. De timer jeg føler jeg har ''spildt'' (forstå mig ret) på skolen, kunne jeg bruge på de ting der virkelig gør mig glad, og som får mig til at smile. Det er det hele ligger!

Den hurtige læser, har nok også bemærket, at jeg ikke har været så aktiv på både bloggen, og Instagram, og her forklaringen altså. I'm sorry..

Jeg vil super prøve at bo i København, hvilket jeg leger lidt med tanken om. Dog er jeg utrolig meget familiemenneske, derfor vil det for mig være virkelig hårdt at flytte væk fra hele min familie, og kæreste, som alle bor i Århus omegn! Dog kan jeg mærke på mig selv de seneste 3-4 måneder, at jeg bliver nødt til at følge min hjerte, og MINE drømme, og gøre hvad JEG vil. Det kan godt være det nyder egoistisk, men det bliver man nødt til at være noget gange. Jeg har fået fortalt af familie og nære venner, som har overvejet at ''følge deres drømme'', men af den ene eller anden årsag, ikke har gjort det, at de har fortrudt det senere i livet. Jeg vil virkelig ikke sidde om 5 år, og ikke have gjort hvad jeg rigtig gerne ville, og mærke jeg mangler nogle oplevelser. For mig er mulighederne lige nu, størst i København, og den chance vil jeg helst ikke forspilde.

Det jeg vil frem til ENDNU engang er, at man virkelig skal følge sit hjerte, hvor svært det end må være.

Dette indlæg blev en del længere end planlagt, men kunne mærke, at jeg havde brug for at dele mine tanker med jer. Jeg håber nogen kunne bruge det til noget.

I må have en dejlig mandag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
Mondays, particularly Mondays in the spring, always seem like a time to reassess and re-evaluate our priorities and plans and goals, and where we are going in life and if it is all satisfactory, I think it's worth thinking about this question, like if money were not important at all, what would you do? what would you love to do, if money were not a consideration at all? It doesn't mean you have to throw yourself into the first idea, but it's good to make sure you are passionate about it at least https://www.youtube.com/watch?v=khOaAHK7efc

Instagram @mettehogh