MADPLAN UGE 3

Hello there

Hold da helt op hvor var i vilde med min sidste madplan, det havde jeg to be honest SLET ikke regnet med! Jeg var sådan lidt ''jamen gider folk nu virkelig at se en madplan?!?'', men JA det vil i !

Så jeg må hellere dele denne uges madplan med jer også. Hvis i endnu ikke har læst sidste uges madplan, kan i læse den HER. I vil bemærke at der er nogle gengangere fra sidste uge, og det er ganske enkelt fordi, at jeg har nogle rester fra sidste uge. Det er nemlig noget af det smarte ved en madplan! Når ugen er slut, har man stort set altid et halvt salathoved, nogle grøntsager, kød eller andet i overskud, som man bare inkorporerer i næste uges madplan. Så smider man ikke noget mad ud, og man slipper for at købe for flere penge end nødvendigt !

Nogle af jer har efterspurgt en ''indkøbsliste'' og prisen jeg betaler for det hele. Det er en helt vildt god ide, så det vil jeg selvfølgelig også gerne dele med jer. Denne uge kan jeg dog desværre ikke dele prisen med jer, da jeg først handler ind i morgen. Jeg har været syg de sidste par dage, så jeg kan for at være helt ærlig, ikke rigtig overskue at handle ind i dag. Derfor står i aften på rester fra sidste uge, men det kan i også se i madplanen.

______


MANDAG: Rester fra ugen (Eftersom denne madplan kommer lidt sent op, har jeg faktisk allerede spist aftensmad). Jeg tror min aften snack bliver grøntsager med dip, yummy

TIRSDAG: Spagetti m. feberfrugt creme + rødkålssal. (Jeg har en rest af rødkål fra sidste uge, så den kan jeg få spist op via en lækker rødkålssalat)

ONSDAG: Pita m. falafel. (Jeg forbinder virkelig pita med at spise hjemme ved mine forældre!! Jeg har ikke lavet det siden jeg flyttede hjemmefra, for snart et år siden, så jeg glæder mig lidt til at få det igen!

TORSDAG: Hvidkålssalat m. tun

FREDAG: One pot pasta m. svampe, squash mm (spidskål som spagetti) (Jeg kan godt lide ar udskifte pasta/spagetti med skidskål, for ikke at spise for meget stivelse. Jeg bliver ret nemt oppustet af det, og udover det er et godt alternativ så smager spidskål også utrolig lækkert som bund til en ''pasta'' ret!

LØRDAG: Stegt spidskål m. parmesan og trøffel + søde kartofler i ovnen

SØNDAG: Pizza med kartoffen, tomater og timian


Til frokost spiser jeg ofte rester fra aftenmaden, og en from for salat. Det kommer lidt an på hvad jeg har lyst til. Andre gange spiser jeg smoothiebowl, og nogle snacks senere


INDKØBSLISTE:

  • 250g champignon
  • 1x Squash
  • 1/4 L madlavningsfløde
  • Frisk basilukum
  • Pitabrød
  • Falafel på frost
  • Iceberg salat
  • 1 x granatæble
  • 1 bakke tomater
  • 1 x agurk
  • 1 x feberfrugt
  • 1 x hvidkål
  • 3 x æbler
  • Feta
  • 1 x tun i vand (eller olie)
  • 1 x hytteost
  • 1 x grov pizzadej
  • 1 pose kartofler
  • 2 x Stay strong skyr (jordbær/lime)

Jeg håber det kunne give jer lidt inspiration til ugen

Kisses M

  • Food

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh