MADPLAN UGE 2

Food

Hello there


Jeg håber i alle har haft en dejlig weekend, med en masse god mad, afslapning, og planer med gode mennesker! Jeg kom i går aftes hjem fra Aarhus, efter at have været der siden d. 20 December. Det har simpelthen været så rart at være hos mine forældre igen, og bare slappe af i gamle vante omgivelser, og se venner og familie igen. Men det er nu også rigtig dejligt at være hjemme igen, og få ordentlig gang i hverdagen igen!

Her til morgen har jeg siddet og lavet madplan for hele ugen, og handlet det hele ind.

I viser ofte stor interesse i min madlavning, og i min interesse for mad, derfor tænkte jeg at jeg gerne ville dele min madplan med jer. Jeg synes altid det er så svært at finde ud af, hvad man skal spise igennem hele ugen! Så måske min madplan kan hjælpe jer lidt

----

MANDAG: Frisk rødkålssalat m. appelsin, granatæble og valnødder (Med falaffel at the side)

TIRSDAG: Ratatouille. Jeg har aldrig før lavet den ret, men jeg mindes at have smagt den en enkelt gang hvor det var virkelig lækkert. Derfor tænkte jeg, at jeg vil prøve at bevæge mig ud i at lave det selv! Der er enormt mange grøntsager i, hvilket jeg gerne vil spise endnu mere af i hverdagen !

ONSDAG: Pasta Arrabiata (Pasta m. tomat, chili og basilikum) + Rester af rødkålssalaten fra mandag

TORSDAG: Stegt spidskål m. parmesan og trøffel + Græsk salat

FREDAG: Vegetar Bolognese. Det e også første gang jeg skal lave en vegetar bolognese. Jeg har før lavet grøntsags lasagne, og jeg tænker det er lidt i stil med det! Så det kan kun smage godt! Det jeg elsker ved vegetarretter er, at der e rås mange grøntsager i, som man normalt ikke bruger, fordi man bruger kød. Det giver en helt vildt god smag, og gør retten super lækker fyldig og cremet.

LØRDAG: Wok m. stegte grøntsager

SØNDAG: Rester fra ugen

Jeg håber i får en dejlig uge

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer