LITTLE GET AWAY

Hello there

Som i kunne se på min instagram, har Winnie og jeg været på et lille spaophold, på Hotel og spa Viking i går og i dag. Winnie og jeg elsker spaophold, hvor man kan få lov til at trække stikket, og bare slappe af os snakke hele dagen lang, og nyde ikke at skulle noget. Jeg flyver rundt for tiden (hvilket jeg elsker, da det er ting jeg brænder for jeg laver), derfor er det rart, at have et lille break mellem mine rejser, aftaler og møder engang imellem.

Vi kørte hjemmefra i går, i den vildeste snestorm, så turen som burde tage små 2 timer, tog pludselig 3,5 timer. Puha det var en lang tur. Men vi havde heldigvis taget slik og frugt med på turen, som vi kunne hygge os med, så lækkert! Da vi ankom startede vi med at få noget frokost, som bestod af den lækreste avocadomad med hytteost, det er en af vores fælles livretter til frokost. Hvis ikke i har smagt det endnu, synes jeg klart i skal prøve det!

Efter frokost, skyndte vi os op på værelset, for at klæde om til bikini, så vi kunne ligge os ned i spaen og slappe af! Spaen var ikke den største, men den var super hyggelig! Jeg havde taget min nye bikini på fra under protection, som er en højtaljet bikini. Det er min første højtaljede bikini, da jeg aldrig har været vild med den slagt før, men jeg må indrømme, at jeg synes det ser ret cool ud, plus der er den fordel, at man kan spise lidt ekstra inden man skal i spa også, da den dækker lidt af maven, hehe ;))

I går aftes havde vi bestilt en 3 retters middag i hotelets restaurant. Det var virkelig noget af det lækreste mad jeg længe har smagt, det var helst fantastisk! Og noget der gik igen gennem hele opholdet var, at personalet var utrolig søde og serviceminded. Det er noget der betyder meget for min oplevelse af et sted! Alt i alt var det virkelig et dejlig ophold, som vi begge to nød utrolig meget!

Senere på aftenen lå vi blot i sengen med ansigtsmaske på, og få lidt serie i tv'et, så skønt!

Lige nu er jeg ved at pakke det sidste, inden jeg tager til København i morgen tideligt. Jeg skal noget meget spændende, som jeg snart kan fortælle jer lidt mere om.

Må i have en dejlig aften.

Kisses M

I kan tage et kig på alt det fine bikinier og undertøj hos Under protection

  • everyday

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh