LIDT OM NYTÅRSFORTSÆT I 2018

Hello there

Så blev det tid til endnu en update, her på bloggen.

Jeg kom hjem fra skiferie i lørdags. Det var en super dejlig tur, med en masse dejligt skiløb og gode minder med mine forældre. Dog kom min far hjem med en brækket arm, mens min mor slap med en blå/lilla arm, men som heldigvis ikke var brækket, hehe. Det var nok fint, at vi kun var afsted i 3 dage, for deres vedkommende ;)

Jeg har tænkt meget over dette indlæg, da jeg på en eller anden måde synes, at nytårsfortsæt hører sig til, nu hvor vi er gået ind i et nyt år. Men på den anden side har jeg det lidt stramt med nytårsfortsæt. Jeg synes nemt det kan blive en træls tradition, hvor man sætter sig selv alt alt for høje mål og forventninger for den nye år, som igennem hele året vil banke en i hovedet, hvis ikke man kan holde dem. Eller hvis man har sagt dem højt, så vil de forfølge en, indtil man har ''klaret'' det, eller også vil andre forfølge en med ens egne nytårsforsæt, 'fordi man havde jo sagt man gerne ville gøre sådan og sådan og sådan i det nye år'. Sådan synes jeg ikke det skal være.

Jeg er enig i at man ikke skal spare på sine målsætninger, og drømme, det er nogle af de eneste ting der ikke koster noget her i livet. Så hvorfor spare der? Hvorfor ikke bare drømme præcis det man vil, og ikke sætte nogle begrænsninger, på lige præcis dette område? Jeg oplevede forresten i fitness i går aftes, at en pige sagde til sin mor ''Mor i 2018 vil jeg spise sundt, træne mere, og blive mere tilfreds med mig selv... - Men det kan jeg nok ikke holde, hehe''. Hvorfor begynde at begrænse sine drømme og målsætninger? Det er (i mit hoved) altid bedre at sigte for højt end for lavt. Det er godt at have tårnhøje målsætninger og drømme, så er der en masse at gå efter, MEN det er vigtigt at man ikke bliver hængt op på dem, fordi så går det sjove af sine mål. Man skal kunne holde ud, hvis ikke man når sine målsætninger 100%, fordi man har sigtet for højt. Man skal kunne se gennem fingrene hvis man ikke lige overholder målene et par gange, eller hvis man ændrer sine mål igennem året. Så længe man stadig kører i samme retning som sit mål, kan jeg ikke se et problem i det.

For mit vedkommende har jeg ikke som sådan ET nytårsfortsæt, da jeg det seneste års tid, har sat mig små del mål hele tiden, og når de efterhånden var nået, kunne jeg sætte mig nogle nye. Selvfølgelig har jeg mange store drømme, og tårnhøje målsætninger samt ambitioner, det har jeg altid haft omkring mig selv, og mine drømme!. Mit 2018 skal være året hvor jeg skal arbejde benhårdt på mine medier. Jeg vil så gerne blive bedre til at tage billeder, og ikke mindst til at redigere billeder. Jeg synes det er utrolig spændende, men alt det jeg ved er selvlært. Jeg har ofte overvejet at tage på en form for fotokursus, for at lære mere om de forskellige teknikker, og måske i samme retning tage på noget redigeringskursus (hvis der er noget der hedder det), det kunne være så fedt, at lære mere om!

Det skal være året hvor jeg vil opleve en hel del, men ikke mindst rejser. Jeg vil utrolig gerne ud og opleve verden, og opbygge en masse minder den vej igennem. Derudover skal det være året hvor jeg tænker udelukkende på mig selv, og det kan godt lyde meget selvoptaget, og det må helst ikke forståes på den måde. Det skal forståes sådan, at jeg i år, for det første er blevet single, og på den anden side, skal fokusere på mig selv, og mit arbejde, hvad JEG gerne vil, altså f.eks rejse en masse, flytte til københavn osv. Det er hvad jeg mener med det. Jeg er som person meget omsorgfuld, og tænker UTROLIG meget på andre, hvad de tænker føler, og hvordan de har det, og det vil jeg altid være, så det kommer ikke til at ændre på det overhoved. Bare så vi har det på det rene hehe. Noget helt andet til det tidligere punkt, er også træningen. Jeg har ofte taget mig selv i at tænke ''Gud hvor jeg ikke magter at tage op at træne, men jeg bliver nødt til det, når jeg gerne vil poste billeder i bikini til sommer'' Øh nej det gør du faktisk ikke? Jeg skal træne for MIN EGEN SKYLD, og ikke for andres. Hvis ikke jeg magter at træne, så må jeg blive hjemme. Jeg er med på, at jeg ikke kan sige jeg ikke mangter alle ugens 7 dage, men altså engang imellem må man gerne ikke magte andet end at ligge under dynen, og kun spekulere over, om man mon skal spise chokolade eller de popcorn mor lige har købt. Am i right? Det er jo slet ikke nogen hemmelighed, at jeg virkelig godt kan lide at træne, og jeg nok et eller andet sted, godt kan blive en smule afhæging af det til tider, så hvad i al verden går der af mig eller min krop for den sags skyld, hvis jeg bliver hjemme, for at spise slik? Hmm, ca ingenting! Mon jeg selv har forstået det nu? I hope so!! Men det jeg prøver at fortælle jer (og mig selv lidt) er, at det er okay ikke at magte det, og det er okay at spise slik, og det er okay at.... ja jeg ved snart ikke. Man må bare gerne blive hjemme. Man skal tænke på sig selv, DO IT FOR YOURSELF! Det skal jeg virkelig leve efter i 2018. Det tror jeg er virkelig vigtigt. Hold da op, det her indlæg gik pludselig over i kategorien ''Do it for yourself'' istedet for at handle specielt meget om nytårsfortsæt. Måske jeg skulle lave et seperat indlæg kun omkring dette emne? Kunne i tænke jer at læse det?

.... Tilbage til sporet. Jeg vil derudover også gerne prøve at få mere søvn, jeg er simpelthen blevet for dårlig til at prioritere det om aftenen. Jeg er typen der sagtens kan ligge mig i sengen kl. 20.00 med renset ansigt, og tænderne børstet, men først falde i søvn kl. 01.30.. Og det værste er, at jeg har utrolig meget brug for min søvn, jeg kan næsten ikke fungere, hvis ikke jeg får min 8 timers søvn. Så 2018 HÅBER jeg, vil blive året, hvor jeg tager mig sammen, og får lidt søvn, haha.

Så hvis vi lige skal opremse mine nytårsfortsæt for 2018:

1. Prioritere mit arbejde (mine medier)
2. Rejse en masse
3. Gøre hvad JEG vil
4. Få mere søvn

Hvad er jeres nytårsfortsæt for 2018?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer