LÆKKER BLOMKÅLS SALAT

Food

Hello there

Det er vidst på tide, at dele lidt opskrifter med jer igen. det har stået lidt stille med maden her på bloggen. Ikke fordi jeg ikke har lavet noget mad, eller noget der ikke var blogger venligt, men jeg har slet ikke tænkt på det.

For en uges tid, hvor jeg stod for maden herhjemme, eksperimenterede jeg lidt med en form for sommer salat, men som mættede lidt mere, end blot en almindelig grøn salat. Det endte med et virkelig godt resultat, jeg har siden da, lavet den 3 gange til frokost. Den er super simpel at lave, og smager fantastisk, og holder mig mæt i mange timer.

Det skal du bruge:

Blomkål
radiser
Peberfrugt
Æble
pesto
Frisk dild
Feta ost
Mandler

Sådan gør du:

Hak blomkål fint, men ikke så det bliver til blomkålris. Snit feberfrugt, radiser og æble. Bland de 4 ting sammen, og tilsæt omkring 1 1/2 spiseske pestro. Hak feta, mandler, og dild, og bland det hele sammen. Voila, så er den klar! Det tager max 10 minutter, og så har man en lækker og sund salat. Nogle gange blander jeg også lidt kylling i, hvis jeg har en rest fra dagen inden. Man kan også sagtens bruge andet kød, eller blande andre grøntsager i.

Håber i kan lide den

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer