JULEGAVE IDEER TIL HENDE

Hello there

December nærmer sig, hvilket betyder, at mine tanker begynder at være på julegave ønsker, og gaver. Hvilke gaver skal mine nærmeste have i år. Julegaver er for mig noget jeg hygger mig utrolig meget med. Jeg elsker at nusse med at få pakket gaverne pænt ind, og skrive et fint kort til alle gaverne. Selve det at købe gaverne, synes jeg ikke er det hyggeligste, idet tingene ofte er udsolgt, folk stresser, der er lang kø ved kassen, osv. Derfor får jeg altid købt alle mine gaver i god tid, så jeg er færdig før alt bliver udsolgt, haha. Jeg glæder mig sådan til at skulle pakke gaverne ind. Jeg går virkelig meget op i det, og bruger også rigtig lang tid på, at gøre hver gave speciel.

Derfor har jeg allerede nu lave dette års julegave ideer, både til ham og hende. Det til ham udkommer i næste uge.
Denne collage er et udpluk, af nogle ting jeg mener, alle kvinder kan bruge. Det er i hvert fald nogle ting, jeg selv godt kunne bruge, og vil blive utrolig glad for, hvis de skulle ligge under juletræet til mig til jul.

Alle produkterne er selvfølgelig tagget på billedet, så i hurtigt kan klikke jer ind på tingene, hvis de har jeres interesse.

Er i også begyndt at tænke på julegaver?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh