JEG SÆLGER UD AF MIT TØJ

Fashion

Dette indlæg er lavet i samarbejde, og betalt af Zadaa

Hello there

Jeg blev for et par måneder siden introduceret for tøjsalgs appen Zadaa, og den har helt seriøst taget mig med storm. Jeg har utrolig meget tøj jeg ikke får brugt, meget der aldrig er blevet brugt også, og det kan virkelig være uoverskueligt at sætte det til salg, fordi der altid kommer 100 spørgsmål omkring, hvordan det er i str, hvad materiale det er lavet af, om der kan sendes flere billeder ovs. Det tager SÅ lang tid, og det kan jeg ikke helt overskue. Men men men, den her app er genial, og det er ikke en overdrivelse. Jeg har virkelig manglet den i mine tøjsalgs kriser!

Den fungerer således, at man har en profil, hvor alle ens mål er. Det vil sige, sko str, tøj str, bukse str, og bh str, og ens figurtype (jeg har sat mig til at være timeglasfigur). Man kan også vælge at sætte sin vægt ind, hvilket jeg har gjort. Så kan køberen sammenligne, og finde ud af om min krop passer til deres, og om de kan passe mit tøj. Når man skal sætte noget til salg, er det således, at man vælger nogle billeder af det item man gerne vil sælge (forfra, bagfra, detaljer, label), så skriver man mærke, str, materiale, og hvordan den sidder på en selv (slimfit, loosefit, normal fit), om den er for stor, for lille eller passer perfekt til en selv, nypris og hvad man vil have for varen. På den måde ved køberen alt hvad der er at vide. Så slipper man for alle spørgsmålene, fordi det alt sammen er beskrevet i opslaget. SÅ SMART!

En anden ting der er smart ved denne app er forsendelsen. Forsendelse er altid et kæmpe cirkus. Hvis man handler igennem Zadaa, har de det der hedder ''Zadaa protection'', hvilket vil sige, at du er helt forsikret, hvis der skulle gå noget galt. Det synes jeg er en kæmpe sikkerhed, både for køberen og sælgeren!

I forbindelse med forsendse. Hvis du sælger noget igennem Zadaa, får man tilsendt en kode når køberen har betalt. Den kode skriver man på pakken, ingen navn, adresse post nr ovs. Når pakken så er afleveret på posthuset (eller andre post steder), blver den sendt afsted til køberen. Det er smart. Når pakken er sendt afsted, får man en besked fra Zadaa, hvor der står at pakken er afsendt. Det er jeg kæmpe fan af. Når jeg har købt noget, vil jeg vide hvor pakken er hele tiden, så jeg ved hvornår jeg kan forvente den er hos mig, haha. I forbindelse med denne forsendelsesforsikring, betaler man som køber 30kr. Det synes jeg personligt er helt fair, for at man ved man er 100 % forsikret.

Jeg har selv sat en helt masse ting til salg, og en del af det er aldrig brugt, eller brugt 1 gang, og jeg har faktisk også selv købt en ting, som jeg glæder mig helt vildt meget til at modtage!
Hvis i vil finde mig på appen, hedder jeg Mette Høgh (no surprise), så kan i se det tøj jeg sælger. Jeg har en boutique derinde, så i kan også finde mig, under ''øjet'' på appen. Jeg har lagt et billede ind af min profil, øjet er i bunden af billedet, så ved i hvor i kan finde mig.

Kender nogle af jer til appen? Ellers kan jeg klart anbefale at i prøver den!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer