JEG FÅR PERSONLIG TRÆNER (TANKER, HOLDNINGER OSV.)

Hello there

Så er ferien slut for mig, suk. Jeg håber nu stadig jeg kan få klemt en enkelt eller to afbudsrejser ind inden efterårsferien! Krydser fingre. Bliver nødt til at nyde sabbatåret, hehe

Ja men som overskriften siger, har jeg ’’bestilt’’ en personlig træner. Jeg har fundet en super dygtig kvinde i Aarhus, Anna Eiholm (I kan finde hendes Instagram lige her), som vil hjælpe mig med det, jeg ikke helt selv kan klare.

Det er ikke nogen hemmelighed at studenterperioden og 4 ugers ferie i udlandet har sat sine spor, og jeg har mistet min motivation... Desværre. Derfor har jeg erkendt at jeg har brug for en til at give mig et spark bagi, og råbe lidt af mig, hvis jeg går i stå.

For at få alt på det rene, så er det ikke fordi jeg skal tabe mig, eller noget. Jeg skal blot strammes op igen, og få opbygget mine muskler. Jeg må erkende at jeg ikke føler mig på samme måde tilpas i min krop nu, som jeg gjorde for 6 måneder siden, og det er jeg rigtig træt af, så nu må der gøres noget, det er KUN mig der kan ændre på det.

Det jeg forestiller mig Anna og jeg skal, er at jeg får en plan over hvad mad der ville være godt for mig at spise, og hvad jeg skal holde mig fra, ikke decideret en kostplan, da jeg ikke vil bindes op på en plan, og have skemalagt alt mad jeg skal indtage, jeg vil helst have forløbet til at være så frit som overhovedet muligt. Så skal vi selvfølgelig træne sammen, hvor hun helt sikkert har en masse gode øvelser der kan sparke røv, undskyld mit sprog, haha.

Når det kommer til træning og kroppen er det utrolig individuelt, hvad der virker for den enkelte! Og for mig er det ikke pinligt at erkende, at jeg er gået i stå, og jeg har bug for hjælp, til at komme ordenligt igang! For mig betyder det rigtig meget at holde min krop sund, og det kan jeg mærke at den ikke på samme måde er længere. Derfor glæder jeg mig helt enorm til både at komme igang, men også til at mærke forskellen på min egen krop.

Jeg synes det er SÅ fedt at man kan booke en personlig træner, som kan hjælpe, når man ikke helt selv er motiveret, eller hvis man har nogle mål, man har svært ved at opnå på egen hånd. Men noget af det jeg synes er det fedeste ved personlig træner er, at træneren har styr på kroppen, og ved præcis hvilke øvelser der vil egne sig til personens mål! Det glæder jeg mig i hvert fald til at Anna skal hjælpe mig med!

Jeg har planer om at lave nogle indlæg undervejs i forløbet, så i kan følge med i processen, og se hvad der sker, og evt se de øvelser jeg kommer til at lave. Jeg vil også meget gerne lave før og efter billeder, som jeg kan vise, når vi er færdige med forløbet, så i kan se udviklingen. Jeg kan også længere henne i forløbet lave et ’’opdateret trænings rutine’’ indlæg, hvis det er noget i er interesseret i. So let me know.

Min story på Instagram vil jeg komme til at bruge rigtig meget, for at vise jer hvad der sker til træningen. Det håber jeg i glæder jer til, det gør jeg i hvert fald.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh