JANE KØNIG X METTEHOGH EVENT

Fashion

Hello there

Hold da op en aften. Jeg er helt overvældet af glæde.
I går afholdte jeg mit allerførste event, KUN var for mine følgere, hvor jeg holdte et oplæg om mig selv, mine sociale medier, og smykkers betydning for mig.

Eventet blev afholdt i den nye Jane Kønig butik i Aarhus. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg havde været rigtig nervøs for at skulle snakke foran alle de deltagende, og det var jeg selvfølgelig også til at starte med i oplægget, men det gik hurtigt over. Det var slet ikke så strammende når først jeg var kommet igen. Hvis i vil høre oplægget, kan i se den live på min instagram story indtil kl. 18.00

Der var fuldt hus, noget jeg slet ikke turde drømme om ville ske. Jeg var så bange for om folk ville komme, om de overhovedet havde interesse i det her lille intime event. Men det havde I. Ej hvor er jeg bare glad. Det var så dejligt endelig at sætte ansigter på nogle af mine følgere, få lov til at snakke med jer, og bare have en hyggelig aften med jer. Jeg er jo så taknemmelig for hver enkelt følger, har lyst til at følge med i mit liv.

Der var det lækreste mad fra Cafe Fika, juice fra Juice stop, og en masse lyserødt slik, mmm.

Jeg havde en fantastisk aften, på trods af at jeg faktisk stadig var syg! Men jeg VILLE bare afholdte eventet under alle omstændigheder!

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget den aften betyder for mig. Jeg synes det er så vildt, at i har lyst til at bakke op om det hele, og i gør mig så glade, når i kommer og siger hej, og skriver til mig. Fortsæt endelig med det!

Jeg håber i ved hvor taknemmelig jeg er.

Nedenfor har jeg delt nogle billeder fra aftenen, og selvfølgelig lidt af mit outfit.

Kæmpe kæmpe kys og knus fra mig!!

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Emilie
,
Hvor er den flotte blazer fra?
Mettehogh
Mettehogh,
Den er fra Zara :*
nouw.com/mettehogh