JANE KØNIG X METTEHOGH

Helle there

Igår afslørede jeg for jer, at jeg havde spændende nyheder til jer i dag. Jeg har glædet mig sådan til at fortælle jer om dem, og er også en smule nervøs, må jeg indrømme!

D. 29 september, altså på fredag, afholder jeg et event i den nye Jane Kønig butik i Aarhus. Jeg vil fortælle jer lidt om mig selv, min blog, hvorfor jeg startede osv. Hvis der er nogle ting i gerne vil have jeg fortæller om, så skriv endelig en kommentar, eller skriv til mig privat. Det vil jeg meget gerne tage med i mit oplæg.

Jeg er utrolig spændt, og lidt nervøs, da det er mit første "oplæg" nogensinde. Men jeg er meget fortrøstningsfuld, da jeg ved hvor søde i altid er ved mig!

Der er selvfølgelig også rig mulighed for, at se den nye Jane Kønig butik, og kigge på alle deres smykker.

Til eventet vil der være lækker mad fra Fika, juice fra Juice stop, og lækre lyserøde Summersby vi også kan hygge med.

Ikke nok med det, der vil der også være en konkurrence, hvortil der bliver fundet en vinder i løbet af aftenen. Jeg kan allerede nu afsløre, at den er værd at deltage i!!

Der vil selvfølgelig også være goodiebags til alle der deltager

Det eneste men er, at det er først til mølle princippet, og at der maks er plads til 60 personer! Så skynd jer at skrive en mail til den nedenstående E-mail, hvis i kunne tænke jer at deltage

Jeg håber at i har lyst til at deltage, og få en rigtig hyggelig aften, i selskab med mig

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh