ISTANBUL WITH VERO MODA (PHOTOSHOOT, DINNER & AFTERPARTY)

Hello there

Som i nok har bemærket på min Instagram, har jeg i sidst uge, været en smuttur til Istanbul med Vero Moda teamet. Det var en helt fantastisk tur, men en masse fede oplevelser, og ikke mindst søde mennesker.

Det var en pressetur, hvor vi var omkring 10 influencers afsted fra henholdsvis Danmark, Belgien, Tyskland, Holland, sammen med Vero Moda teamet fra hele europa. På turen blev vi præcentedet for Vero Modas nye Express kollektion, hvorefter vi skulle på photoshoot, med tøjet derfra. Det var en utrolig fed oplevelse. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for jer, at jeg godt kan lide at stå foran kameraet, så derfor nød jeg utrolig meget, at der var professionel fotograf med, og en stylist til at få billederne on point. Jeg har endnu ikke set de færdige billeder, men jeg er ret sikker på, at der kom nogle gode i kassen. Fingers crossed.

Udover at se kollektionen, var vi også ude og spise hele holdet, og jeg kan love jer for, at det var utrolig lækker mad! Jeg har aldrig været i Istanbul, og kun engang i Tyrkiet før for mange år siden. Jeg kunne sagtens huske, at der var god mad i Tyrkiet, men jeg havde glemt, at det var SÅ lækkert! Vi spiste ude både middag og aften begge dage vi var der, og det var sindsygt lækker mad, som i også kan se på billederne nedenfor.

Hele vores tur sluttede af med en middag med hele Vero Moda teamet, alle influencers, den lækreste middag, og selvfølgelig et brag af et afterparty, med mavedansere, DJ, alt for mange drinks, og dans natten lang. Det var simpelthen SÅ sjovt! Dog var det ikke sjovt morgenen efter kl. 05.30, hvor vi skulle mødes for at flyve hjem til Danmark, men det snakker vi ikke om ;))


Jeg har lavet en video fra hele turen, som i kan se nedenform

Jeg håber i får en dejlig dag

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

SigneBech
SigneBech,
De smukkeste omgivelser - hvor ser det lækkert ud!
nouw.com/signebech
Mettehogh
Mettehogh,
Der var simpelthen så smukt! Det var en utrolig dejlig tur 😘
nouw.com/mettehogh